You dont have javascript enabled! Please enable it! Σύμβολα - Σχέδια Καφεμαντείας Από Το Γράμμα Α - Μαντείον

Ερμηνείες φλυτζανιών για το γράμμα Α όπως

Σημαίνει πως θα έχετε καλά νέα. Επίσης, έχετε ισχυρή προστασία και κάποιος σας βοηθά να μην σας συμβεί κακό. Η παρουσία του στο φλυτζάνι ακυρώνει άλλα τυχόν αρνητικά σύμβολα που έχουν εμφανιστεί.

Αφθονία, πλούτος, ευημερία. Γονιμότητα σωματική ή πνευματική δημιουργικότητα.

Αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην αγάπη και στις δουλειές. Στο μέσον του φλιτζανιού, θα έχετε ταξίδι με καλά αποτελέσματα αν είναι επαγγελματικό ή θα διασκεδάσετε αν είναι προσωπικό. Αν είναι σπασμένη ή στον πάτο, σημαίνει ότι θα υπάρξει μια αστάθεια ή μια απογοήτευση. Επίσης μπορεί να δείχνει μια δυσάρεστη κατάσταση από την οποία θέλεις να απαγκιστρωθείς. Αν δεν έχει καθαρό σχήμα, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Ξαφνικό ταξίδι, πιθανόν με κάποιο κίνδυνο ή απλά ένας σχεδιασμός ταξιδιού. Αν είναι στραμμένο προς τα κάτω σαν να πέφτει, ίσως να έχετε μια απογοήτευση.

Δύναμη και υπέρβαση. Μια αλλαγή προς το καλύτερο. Οι επιθυμίες σας θα υλοποιηθούν, αλλά θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, υπομονή και προσπάθεια από την πλευρά σας.

Θα ξεφύγετε από έναν κίνδυνο ή θα ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.

Απατηλός φίλος. Ένα πονηρό άτομο ίσως προσπαθεί να σε ξεγελάσει.

Αν καλπάζει, θα έχετε καλά νέα από εραστή ή αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης σημαίνει καλές εξελίξεις, ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια νέα συνεργασία. Το κεφάλι αλόγου σημαίνει ερωτική ιστορία.

Αν είναι ακέραιη, μια υποχρέωση διεκπεραιώνεται με επιτυχία. Μπορεί επίσης να σημαίνει σοβαρή αισθηματική δέσμευση, αρραβώνα ή γάμο. Σπασμένη, σημαίνει μπελάδες και ρήξη.

Φιλότιμη προσπάθεια.

Επιτυχία, έσοδα.

Δυσκολία, αναποφασιστικότητα.

Επαγγελματική επιτυχία μάλλον με τη σκληρή δουλειά παρά με την εξυπνάδα.

Προαγωγή.

Αγάπη και ευτυχία. Ρομαντικό ενδιαφέρον. Εκτίμηση για τη δουλειά ή τα ταλέντα σου.

Περιέργεια που φέρνει μπελάδες.

Γενναιοδωρία.

Επισκέπτης ανεξαρτήτως φύλου. Αν είναι κοντά στο χερούλι, κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Αν η φιγούρα είναι ξεκάθαρη, ο επισκέπτης είναι μελαχρινός. Αν είναι κάπως ασαφής, θα έχει ανοιχτά χρώματα. Αν έχει τεντωμένο χέρι, φέρνει δώρα.

Αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή. Μυστικοπάθεια. Χρήματα καθ΄ οδόν. Μια μικρή ανταμοιβή ή νίκη. Δες παρακάτω, το σύμβολο για τον Ιστό άράχνης.

Κάθε αριθμός δείχνει σε πόσες μέρες ή εβδομάδες ή μήνες θα συμβεί κάτι. Επίσης, οι αριθμοί μπορεί να σου χρησιμεύσουν σε τυχερά παίγνια, δοκίμασε την τύχη σου.

Δύσκολο και δύστροπο άτομο. Δύναμη, θάρρος και αντοχή. Το αρκουδάκι-παιχνίδι δείχνει παιδιά ή παιδική ηλικία. Αν η αρκούδα κοιτάει προς το χερούλι του φλιτζανιού, παράλογες αποφάσεις φέρνουν δυσκολίες. Αν κοιτάει αντίθετα, ένα ταξίδι.

Προδοσία. Κλοπή. Αν υπάρχει μια κουκίδα στη μέση, κάτι κλεμμένο θα σου επιστραφεί.

Ρομάντζο. Αρμονία στα αισθηματικά.

Συνήθως είναι από ονόματα γνωστών. Αν είναι αγνώστων, μπορεί να υπάρχει κοντά ένα τρίγωνο.

Επιτυχία, αναγνώριση και έπαινος. Καλή υγεία, ευτυχία. Ενα ευχάριστο ταξίδι θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σου. Πεντάκτινο αστέρι, καλοτυχία. Οκτάκτινο αστέρι, ατυχήματα.

Κρυφός εχθρός.

Μεγάλη ευτυχία.

Ευημερία, επιτυχία, αύξηση, επέκταση. Όσο περισσότερα αυγά, τόσο καλύτερα. Αν το αυγό είναι ολόκληρο, σημαίνει νέα ζωή, επιτυχημένο ξεκίνημα. Σπασμένο, δείχνει αποτυχία σε σχέδια ή οικονομικά προβλήματα, που όμως μπορούν να ξεπεραστούν με τη δράση.

Κάποιος κίνδυνος περνάει.

Απρόσμενα νέα. Θα ακούσεις κάτι, προσωπικά ή από το τηλέφωνο που θα σου φανεί χρήσιμο. Να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε χωρίς να το εξετάζεις προηγουμένως σε βάθος.

Καλοτυχία. Ταξίδι. Αν όμως δείχνει στραπατσαρισμένο, σημαίνει μπελάδες.

Οικονομική άνεση, χαρά, αρμονία.

Θετικό άνοιγμα ή ευκαιρία. Ταξίδι στο εξωτερικό, ένας γάμος.

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑΣ

Α Β Γ Δ | Ε Ζ | Η | Θ | Ι Κ Λ Μ 

Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ | Ω |

Αν δεν βρίσκετε το σύμβολο – σχέδιο απο το φλυτζάνι σας. Γράψτε στα σχόλια παρακάτω και ανεβάστε μια φωτογραφία με κυκλωμένο το σύμβολο σχήμα που θέλετε να πάρετε την ερμηνεία!

5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια