You dont have javascript enabled! Please enable it! Κάντε share την αγάπη - Μαντείον

Πολύ εύκολο για τον καθένα μας πιστεύω πως είναι να κάνει SHARE(κοινοποίηση) την σημερινή εποχή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Πολύ δύσκολο για όλους μας πιστεύω πως είναι να κάνουμε SHARE(κοινοποίηση) την σημερινή εποχή στην αγάπη και απόψε θα ήθελα μιας και διανύουμε μέρες αγάπης να σταθούμε λίγο σε αυτή την λέξη!

Αγάπη

Μόνο που προφέρουμε την λέξη αυτή ηχεί τόσο όμορφα στα αυτιά μας!! Είναι όμορφο να αγαπάς, να σε αγαπάνε και να έχεις έναν άνθρωπο στην ζωη σου που σε αγαπάει χωρίς αντάλλαγμα και δίνει χωρίς να ζητάει. Γιατί καπως έτσι είναι η αληθινή αγάπη φίλοι μου!! Ένα ειδος αγάπης είναι η μητρική. Τι να πεις δεν υπάρχουν πολλά λόγια εδώ.. Μια μάνα μπορεί να κάνει τα πάντα για το παιδί της. Συνεχίζουμε με την αδερφική αγάπη….. Άλλη τρελή και άρρωστη αγάπη αυτή….!! Εκεί που γελάνε τσακώνονται αν όμως κάποιος πειράξει τα αδέρφια μας τότε θα είμαστε δίπλα τους. Τι να πω τώρα για την φιλική αγάπη…;; Μου φαίνεται πιο εύκολη η λέξη αγάπη πάρα η λέξη φιλική… Δύσκολο να υπάρξει αληθινή φιλία,αλλά αν γίνει αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο!

Όσο για την ερωτική αγάπη εδώ θα πω πως αφήνω τον καθένα με τις σκέψεις του για το τι σημαίνει… Είναι ωραίο να ζεις μεσα σου ότι έχει να κάνει με την λέξη αγάπη και να νιώθεις ολόκληρωμενος, γιατι την έχεις πάρει από όλα τα παραπάνω που επισήμανα πριν λίγο και ακόμα περισσότερα.. Άρα είσαι γεμάτος γιατί αγάπησες,ολοκληρώθηκες μέσα σου και όταν έρθει η στιγμή που θα σκεφτείς πως τώρα είμαι καλά και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο τότε να είσαι σίγουρος πως η καρδιά σου είναι γεμάτη αγάπη!

Αγαπήστε λοιπόν χωρίς ορια και αυτές τις μέρες. Δώστε λίγη αγάπη παραπάνω σε αυτόυς που πραγματικά το έχουν ανάγκη!Είναι άνθρωποι που κοιμούνται στο δρομο και παιδιά που δεν έχουν οικογένεια… Πάρτε ένα δώρο και πηγαίνετε σε ένα γηροκομείο. Αυτοί οι άνθρωποι που τώρα είναι μόνοι τους εκεί μέσα κάποτε μεγάλωναν όλους εμάς! Ο παππούς και η γιαγιά σωστά; Μετά απο όλα αυτά αφήνω τον καθένα σας στις σκέψεις του και εύχομαι ένα ήρεμο και αγαπησιάρικο βραδυ!! Και μην ξεχνάτε!!!

Κάντε share την αγάπη

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια