You dont have javascript enabled! Please enable it! Πώς μπορούν οι προβλέψεις να βοηθήσουν στη δημιουργία του μέλλοντος που θέλετε; - Μαντείον


Εάν έχετε κάνει κάποια στιγμή κάποια πρόβλεψη, ίσως αναρωτηθήκατε, πώς οι μάντεις προβλέπουν μελλοντικά αποτελέσματα και γιατί μερικά γίνονται πραγματικότητα άμεσα, ενώ άλλα καθυστερούν.

Γιατί όμως δεν υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα;

Εδώ είναι η απλή αλήθεια:
Το μέλλον δεν είναι τεράστιο. Υπάρχει ως πολλαπλές δυνατότητες, και μερικές από αυτές τις πιθανότητες είναι πιθανότερο να πραγματοποιηθούν από άλλες.
Ας υποθέσουμε ότι αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια πιθανότητα που θέλετε περισσότερο (ας το ονομάσουμε δυνατότητα Α) και μια άλλη που δεν θέλετε (πιθανότητα Β) και ένα τρίτο για το οποίο δεν είστε τόσο σίγουροι (πιθανότητα Γ), και άλλες δυνατότητες που δεν γνωρίζετε καν (δυνατότητες Δ και E).
Όταν κάνετε μία πρόβλεψη, ο μάντης σας λέει ποια πιθανότητα είναι πιο πιθανό να συμβεί, με βάση αυτό που βλέπει τώρα.

Μπορεί να σας πει για τη δυνατότητα Δ, μια πιθανότητα που δεν γνωρίζετε καν ότι υπήρχε, και μόλις σας πει για αυτό, διαπιστώνετε ότι έχετε έντονα συναισθήματα για αυτό. Και μπορεί να αποφασίσετε ότι το θέλετε πραγματικά, να εργαστείτε και να το πάρετε. Ή, το αντίθετο:
Μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε αυτό που θέλετε στην καρδιά σας και να εστιάσετε στην πιθανότητα Α έντονα.
Αλλά ο μάντης μπορεί επίσης να σας πει ότι η πιθανότητα Β είναι η πιο πιθανή να συμβεί, μόνο και μόνο επειδή έχετε τόσο έντονα αρνητικά συναισθήματα για αυτό.
Γιατί; Επειδή η παραμονή σε κάτι που δεν θέλετε δεν βοηθά. Μπορεί να προσκαλείτε αυτό το συμβάν στη ζωή σας, μόνο και μόνο επειδή έχετε εμμονή για αυτό. Έτσι, ο μάντης μπορεί να προτείνει εναλλαγή εστίασης.
Βάλτε την προσοχή και τις ενέργειές σας στις δυνατότητες που θέλετε. Όχι σε αυτά που δεν θέλετε. Και έτσι, αναλαμβάνετε την ευθύνη για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον και εστιάζετε στον A.

Οι ψυχικές προβλέψεις είναι σαν κιάλια

Είναι εκεί για να ελέγξουν ότι πηγαίνετε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Ενώ είστε ακόμα στο δρόμο προς έναν προορισμό, έχετε τη δύναμη να παραμείνετε στην αρχική πορεία, να κάνετε ελαφρές αλλαγές στην κατεύθυνση ή να γυρίσετε τελείως.
Και όπως τα κιάλια, οι προβλέψεις δεν έχουν την πανοραμική θέα. Απλώς λαμβάνουν ένα στιγμιότυπο του τι βρίσκεται ακριβώς μπροστά, από το σημείο στο οποίο στέκεστε, αυτή τη στιγμή. Εάν αλλάξετε τον τρόπο σας, αλλάζετε τον προορισμό σας.
Το μέλλον είναι ευέλικτο. Για να λάβετε τα αποτελέσματα που θέλετε και για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε, πρέπει να ρωτάτε τακτικά: “Είμαι στη σωστή κατεύθυνση;”

Έτσι, για ένα μέλλον που θέλετε, εδώ πρέπει να έχετε υπόψη:

  1. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Πρέπει να αισθάνεστε θετικοί, πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι για αυτό που θέλετε. Θα πρέπει να σας εμπνεύσει να ενεργήσετε! Εάν αισθάνεστε έντονα αρνητικά συναισθήματα για ένα μελλοντικό συμβάν, ίσως το προσκαλείτε. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του θετικού συναισθήματος για να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να είστε.
  2. Ελέγξτε με έναν μάντη. Μετά από μια αρχική ανάγνωση, κάνατε βήματα, κάνατε νέα πράγματα και τώρα θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι συνεχίζετε στο σωστό δρόμο. Ελέγξτε με τον προσωπικό σας μάντη και αποκτήστε μια νέα προοπτική. Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να βεβαιωθείτε ότι προχωράτε προς τον στόχο σας όπως θέλετε.
  3. Ασκήστε την ελεύθερη βούλησή σας. Είναι εντάξει να αλλάξετε γνώμη καθώς προχωράτε στο μονοπάτι σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αποφασίσετε να έχετε έναν νέο προορισμό ή έναν νέο στόχο και να αρχίσετε να εργάζεστε για αυτόν. Ανά πάσα στιγμή, η ζωή σας είναι δική σας. Οι μάντεις είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να δείτε πού κατευθύνεστε τώρα.
    Κρατάς το μέλλον σου στα χέρια σου!
    Τα συναισθήματά σας, οι αποφάσεις σας και η ψυχική σοφία που παίρνετε είναι τα εργαλεία σας για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε, σε κάθε στιγμή. Χρησιμοποιήστε τα προς όφελός σας και απολαύστε τη ζωή όπως έπρεπε να είναι.
5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια