You dont have javascript enabled! Please enable it! Αίμα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Γενικότερα το κόκκινο χρώμα στον ύπνο μας υποδηλώνει ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα εκεί που δεν τα περιμένεις! Αν ειδικά αυτό είναι και αίμα περίμενε ένα γρήγορο και ξαφνικό θα έλεγα γεγονός το οποίο θα σε ταράξει!

Αν δείτε να τρέχει αίμα από πληγή αυτό προμηνύει ότι θα έχετε κάποιους σωματικού πόνους και ίσως και κάποιες στεναχώριες στο άμεσο μέλλον σας!

Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία αυτό σημαίνει ότι θα ξεσπάσει μίσος και έχθρα από κάποιο άτομο που μέχρι τώρα εσύ θεωρούσες πολύ καλό σου φίλο.

Αν το αίμα που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ακάθαρτο και μαύρο αυτό προμηνύει κάποιες πικρές που πρόκειται να σου έρθουν!

Αν μας κάνουν μετάγγιση αίματος αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε βοήθεια από κάποιο άτομο και θα έχουμε και πιθανά κέρδη!

Αν δείτε γραμμένο κάτι με αίμα αυτό μας συμβολίζει τις προσπάθειες και τους κόπους που έχουμε κάνει για να καταφέρουμε κάποια σημαντικά πράγματα τελευταία στην ζωή μας!

Αν δείτε αίμα ζώου που το σφάζουν αυτό σημαίνει ότι οποία προβλήματα υγείας μπορεί να είχατε έως τώρα σιγά σιγά θα υποχωρήσουν και θα είστε και πάλι πολύ δυνατός και ακμαίος!

Αν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της αυτό σημαίνει πως θα έχει γρήγορα γάμο ή αν είναι παντρεμένη ότι θα πάρει μεγάλη χαρά από την οικογένεια της!

Αν ονειρευτείς αίμα σε πεδίο μάχης αυτό προμηνύει πως θα έχετε σίγουρα στο άμεσο μέλλον μια επαγγελματική επιτυχία! 

Αν δείτε αίμα στα χέρια σας αυτό σημαίνει πως θα έχετε άμεση κακοτυχία αν δεν προσέξετε το εαυτό σας λίγο παραπάνω ή της προσωπικές σας υποθέσεις.

Αν δείτε ότι εσείς δίνετε σε κάποιον αίμα αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία!


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια