You dont have javascript enabled! Please enable it! Αγγελούδι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον
Παραδοσιακά η εικόνα του αγγέλου συμβολίζει ό,τι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ θεωρείται ότι μεταφέρει και τον λόγο του Θεού. Στα όνειρα, ο άγγελος –όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Αν δεις στο όνειρο σου αγγελούδι είναι καλός οιωνός για μια ιδιαίτερη χαρά που θα πάρεις και που η θετική επήρεια της θα διαρκέσει για όλη σου τη ζωή. Αν το αγγελούδι που ονειρευτείς είναι στεναχωρημένο τότε θα πάρεις μια αναπάντεχη στεναχώρια.

Αν έχετε επιχειρήσεις, ο άγγελος σημαίνει επιτυχίες και λεφτά.

Επιπλέον, αυτό το όνειρο εκφράζει προστασία και ασφάλεια, ευχάριστη είδηση αλλά και τον ίδιο τον αγγελιαφόρο της είδησης, θεραπεία και ίαση, τύχη και ευημερία.

Όσο περισσότεροι είναι οι άγγελοι που θα δεις, τόσο πιο ευχάριστο μήνυμα θα πάρεις και τόσο πιο καλό είναι το όνειρο.

Αν ονειρευτείτε ότι ο άγγελος σας παίρνει στις φτερούγες του, σημαίνει ότι θα πετύχετε τα σχέδιά σας και θα αποκτήσετε καλή φήμη και δόξα.

Αν είσαι ανύπαντρη και ονειρευτείς άγγελο να σου μιλάει, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι είτε σύντομα θα γνωρίσεις έναν ωραίο άντρα είτε σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου και θα ντυθείς νύφη.

Για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά σημαίνει γονιμότητα και επερχόμενη εγκυμοσύνη.

Αν σας μιλάει και σας παρηγορεί για τα προβλήματά σας, σημαίνει ότι η όποια στεναχώρια σας θα φύγει ή αν είστε ασθενής σύντομα θα βρείτε την υγεία σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια