You dont have javascript enabled! Please enable it! Αγκαλιά - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο Ονειροκρίτης Online λέει ότι όνειρα γενικά με αγκαλιά είναι καλά αν μέσα σε αυτά βλέπετε πάντα ζωντανούς γονείς φίλους ή συγγενείς!

Αν δείτε τους γονείς σας να σας αγκαλιάζουν στο όνειρο σας αυτό σημαίνει ότι σε αγαπάνε πολύ οι γονείς σου και προσπαθούν πάντα να σε προστατεύουν από άσχημα πράγματα που ίσως να σας έβρισκαν.

Αν δεις να σε αγκαλιάζει η μητέρα σου αυτό είναι προμήνυμα ότι θα σου πάνε καλά είτε αυτή είναι νεκρή ή ζωντανή!

Ο Ονειροκρίτης Online λέει ότι αν δεις φίλο ή φίλη να σε αγκαλιάζει αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω αυτούς τους φίλους γιατί ίσως και να μην θέλω πάντα το καλό σου.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος πεθαμένος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη προμηνύει στεναχώριες και κινδύνους που πρόκειται να αντιμετωπίσεις!

Αν κάποιος άγνωστος σε αγκαλιάζει στο όνειρο σου αυτό σημαίνει πως θα έχεις κάποιες αποτυχίες στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

Αν δείτε ότι αγκαλιάζεται το ταίρι σας αυτό προμηνύει μεγάλους καβγάδες κατηγορίες και μεγάλες διαφωνίες που έρχονται μέσα από θέματα απιστίας.

Αν μια γυναίκα παντρεμένη δει στο όνειρο της ότι την αγκαλιάζει κάποιος άγνωστος άντρας αυτό σημαίνει ότι κατά την απουσία του συζύγου της κάποιοι άντρες άγνωστοι προς αυτήν θα την προσεγγίσουν ερωτικά.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια