You dont have javascript enabled! Please enable it! Αδερφός, αδερφή, αδέρφια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουν, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Όταν στο όνειρο κάνουν την εμφάνισή τους τα αδέρφια ή οι αδερφές αναφέρεται σε μια αντανάκλαση της προσωπικότητας μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, των φόβων μας, των επιθυμιών μας, των νοσηρών ερώτων μας, της ζήλιας μας, των νοσταλγιών μας και γενικότερα των αρνητικών μας τάσεων. Είναι σαν να κοιταζόμαστε στο καθρέφτη, χωρίς όμως να μπορούμε να μας αναγνωρίσουμε.

Αν δείτε στ’ όνειρο σας τους αδελφούς σας γεμάτους ενεργητικότητα, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε γι’ αυτούς, ή για την καλή τους τύχη’ αν όμως τους δείτε φτωχούς και λυπημένους, ή να εκλιπαρούν βοήθεια, σύντομα θα σας καλέσουν σε κάποια επιθανάτια κλίνη, ή κάποια τρομερή απώλεια περιμένει εσάς ή εκείνους.

Αν συζητήσετε με τον αδελφό ή την αδελφή σας αυτό σημαίνει ότι η δυσχέρεια θα είναι σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ αν απλά σας πλησιάζει, σημαίνει ότι θα είναι σε επαγγελματικό.

Αν όμως ένας αδελφός σας έχει πεθάνει, και στο όνειρό σας τον δείτε ζωντανό, είναι σημάδι κάποιας επιτυχίας.

Στον εργασιακό τομέα αν δείτε ότι τα αδέλφια σας φεύγουν σας περιμένουν δυσκολίες.

Αν ο αδερφός ή η αδερφή σας δουν στο όνειρό τους ότι κάνουν κακό σε αδελφό τους, μεγάλες στενοχώριες και πίκρες να περιμένουν στο σπίτι τους.

Τέλος, αν δείτε πως αγκαλιάζεστε ή κοιμάστε με τον αδελφό ή την αδελφή σας, σημαίνει ότι θα ευνοηθεί και θα ανθίσει κάποια σχέση σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια