You dont have javascript enabled! Please enable it! Αιμομιξία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο Φρόιντ, ο πατέρας της ψυχανάλυσης, μας έχει δώσει μια στερεή, επιστημονική ερμηνεία των αιμομικτικών ονείρων. Η αιμομιξία πάντως στα όνειρα δεν παύει να έχει Και την προφητική της διάσταση. Η ερμηνεία της όμως ποικίλλει, ανάλογα με το φύλο στο οποίο ανήκει αυτός που βλέπει το όνειρο.

Είναι ένα όνειρο όχι πολύ συχνό, καθώς η ίδια του η κτηνωδία κάνει το υποσυνείδητο να χρησιμοποιεί σύμβολα περισσότερο απλά στα ονειρικά του μηνύματα. Σύμφωνα με κάποιους συγγραφείς πρόκειται για ένα όνειρο που το συναντάμε σε άτομα πολύ κακομαθημένα τα οποία, κατά τη γνώμη του υποσυνειδήτου τους, συνεχώς εύχονται ακόμα περισσότερα από όσα έχουν, και με αυτό το όνειρο δείχνει τη δυσαρέσκειά του. Σύμφωνα με άλλους είναι η έκφραση του περίφημου ‘οιδιπόδειου συμπλέγματος’.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διαπράττετε αιμομιξία, ότι δηλαδή έχετε περιέλθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, τότε να περιμένετε πίκρες, μεγάλες στενοχώριες και αποτυχίες.

Για τους άντρες που βλέπουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, οι κινήσεις τους να είναι προσεκτικές και να χειριστούν τα θέματά τους με σωστές και έξυπνες κινήσεις γιατί προβλέπονται αποτυχίες και οικονομική καταστροφή.

Αν είσαι γυναίκα δεσμευμένη και δεις ότι κάνεις αιμομικτικό ερώτα, σημαίνει επιτυχία και ευτυχία στον αισθηματικό τομέα.

Αν μια ελεύθερη κοπέλα ονειρευτεί ότι κάνει έρωτα με οποιοδήποτε συγγενικό της πρόσωπο σημαίνει ότι στον αισθηματικό τομέα θα γνωρίσει την ευτυχία και τον έρωτα σε ένα πετυχημένο γάμο.

Αν το όνειρο συνδέεται με πραγματικές εμπειρίες, που περιέχουν αιμομιξία, τότε πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια από κάποιον ψυχολόγο.

Αν η αιμομιξία συντελείται μεταξύ αδελφών, τότε αυτός που την ονειρεύτηκε θα πέσει θύμα εξοντωτικής δυσφήμησης.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια