You dont have javascript enabled! Please enable it! Αλλόκοτο όνειρο - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Μαρια

Από Μαρία

Ήμουν σε ένα αμάξι με ένα παιδί αλλά εγώ είμαι αριστερά κ εκείνος δεξιά. Αλλά οδηγούσε δεξιά.. Κ περνάμε από θάλασσα κ αριστερά είχε κάτι σαν σπηλιά που είχε πέτρινα ράφια κ πάνω είχε άσπρα κεράκια κ πιο έξω είχε κάτι ασημένια μεγάλα καλαθάκι που είχε εξίσου κεράκια κ σε ένα ήταν κάποιος κ έβαζε γάλα.. Κ ρωτώ το παιδί τι είναι αυτά κ μου λέει έτσι κάνουν.. Κ έτρεχε κ του λέω εγώ βάζω ζώνη γιατί τρέχεις… Κ εκεί ξύπνησα…

ΕΡΜΗΝΕΙΑ
0
Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την ερμηνεία που σας έδωσα, γράψτε ένα σχόλιο ώστε να το συζητήσουμε!x

Τα αυτοκίνητα συνήθως θεωρούνται ως δείγμα του πλούτου και της κοινωνικής καταξίωσης του ιδιοκτήτη, με την έννοια ότι όσο πιο ακριβό είναι τόσο πιο “πλούσιος” θα έπρεπε να είναι ο ιδιοκτήτης. Σε πολλές περιπτώσεις όμως ισχύει το αντίθετο. Παράλληλα τα αυτοκίνητα συχνά γίνονται φέρετρα λόγω ατυχήματος στο δρόμο. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Έτσι, αν ονειρευτείς ότι οδηγείς ή βλέπεις στο όνειρό σου αυτοκίνητο, να ξέρεις πως θα έχεις ευτυχία, αλλά θα είναι προσωρινή. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου όσο μπορείς γιατί σύντομα θα “γυρίσει”.

Αν ονειρευτείς ότι έτρεχες μαζί με άλλους, είναι προμήνυμα ότι θα πάρεις μέρος σε ευχάριστες εκδηλώσεις και ότι οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν προς την επιτυχία. 

Επίσης κάτι θα συμβεί με αυτό το άτομο αν είναι άγνωστο και πάλι κάτι θα ξεπεράσεις δεν θα σε αγγίξει..


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια