You dont have javascript enabled! Please enable it! Ανάπηρος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Συνηθισμένο όνειρο σε στιγμές προσωπικής αβεβαιότητας και φόβου. Αισθάνεστε ευάλωτοι,  νοιώθετε να εξαρτάστε από την καλή θέληση και την υποστήριξη των άλλων, και πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε  να σταθείτε στα πόδια σας και πάλι στο εγγύς μέλλον. Αν αυτά τα όνειρα επαναλαμβάνονται, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, να αλλάξετε τρόπο σκέψης, πριν πέσετε σε κατάθλιψη, από την οποία δεν θα μπορείτε να βγείτε μόνοι σας.

Η αναπηρία στα όνειρα θεωρείτε παραδοσιακά, αντίστροφης ερμηνείας όνειρο θετικής σημασίας.

Αν ονειρευτείτε πως είστε ανάπηροι, θα έχετε επιτυχία στην προσωπική, ερωτική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας, μετά από κάποιες μικρό δυσκολίες.

Αν δείτε πως είστε ανάπηροι και περπατήσατε ξαφνικά, θα έχετε μεγάλη επιτυχία στην εργασία σας.

Αν ονειρευτείτε κάποιο δικό σας άνθρωπο να είναι ανάπηρος να ξέρετε πως αυτό το άτομο που είδατε, σας είναι πιστό και αφοσιωμένο και υποφέρει για σας.

Αν την αναπηρία την έχει υποστεί το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε να μην έχετε αμφιβολίες για τα αισθήματα του απέναντι σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως φροντίζετε κάποιον ανάπηρο, θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και θα λάβετε κάποια κληρονομιά.

Αν ονειρευτείτε ότι τραυματίζεστε σε ατύχημα με αυτοκίνητο, και μένετε ανάπηρος ή κουτσός σημαίνει ότι θα σας βρει μια οικονομική καταστροφή.

Αν δείτε πολλούς ανάπηρους στο όνειρο σας, κάποια πρόσωπα που έχουν προβλήματα θα σας ζητήσουν να τα στηρίξετε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια