You dont have javascript enabled! Please enable it! Ανηφόρα - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Υπάρχει μια σειρά από όνειρα λόφος , βουνό , ανεβαίνω , κ.λ.π.), τα οποία έχουν κάτι κοινό: την ανύψωση. Δηλαδή, την προσπάθεια να φτάσουμε και να βρεθούμε σε ένα πιο μεγάλο υψόμετρο, από εκείνο που είμαστε τώρα.

Αν ονειρευτείς πως ανεβαίνεις με άνεση μια ανηφόρα, θα περάσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά θα κατακτήσεις έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Εάν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε ένα βουνό και φτάνετε στην κορυφή, να είστε σίγουροι πως η επιτυχία σας στη ζωή είναι εξασφαλισμένη. Θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και σχετικά εύκολα, θα ευτυχήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Θα πετύχετε στον έρωτα, στο γάμο, θα κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια με παιδιά και το μέλλον σας θα είναι λαμπρό.

Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε μια σκάλα, η επιτυχία θα είναι πιο δύσκολη, αλλά αν φτάσετε στην κορυφή, θα δικαιωθούν οι προσπάθειές σας.

1
Είδες στον ύπνο σου << ανηφόρα; >> Μοιράσου την εμπειρία από το όνειρό σου και... πάρε απαντήσεις από χρήστες που είδαν παρόμοιο όνειρο, αλλά και τι εξέλιξη είχαν..x

Αν δείτε πως ανεβάζετε άλλον ή σας ανεβάζουν άλλοι να περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν το σκέφτεστε καν ότι μπορεί να σας συμπαρασταθούν. Χρειάζεται όμως προσοχή στις ερωτικές σχέσεις σας.

Αν ονειρευτείτε πως δεν κατορθώνετε να φτάσετε στην κορυφή, τότε να περιμένετε ατυχία και απογοήτευση.

Αν στο όνειρό σου δυσκολεύεσαι να περπατήσεις σε ανηφόρα, θα τύχουν πολλές αναποδιές στο δρόμο σου και θα κουραστείς για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε αφορούν.

Στο όνειρο, η ανύψωση πάντα ισοδυναμεί με ένα ιδανικό, ένα στόχο, του οποίου η σημάδι είναι ανάλογη με το υψόμετρο, και αυτός ο στόχος μπορεί να είναι υλικός, ηθικός ή πνευματικός.

Το κλειδί όλων αυτών των ονείρων βρίσκεται στην ευκολία ή τη δυσκολία με την οποία γίνεται η άνοδος, που θα δείξει τις ευκολίες ή τα εμπόδια, που θα βρούμε όταν θα ανεβαίνουμε, προκειμένου να φτάσουμε το στόχο μας.

 


 

Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

 


ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ


 


5 3 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
1 Σχόλιο
Νεότερα
Παλαιότερα Οι περισσότεροι ψήφοι
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
angela
Σχόλια για το περιεχόμενο της ανάρτησης " Διαβάστε περισσότερα "

ανέβαινα μια ανηφόρα αλλά στο τέλος κατάφερα με πολυ δυσκολία να την ανέβω