You dont have javascript enabled! Please enable it! Απιστία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η απιστία στα όνειρο, μερικές φορές μοιάζει τόσο αληθινή, που πραγματικά κατηγορούμε τον σύντροφο, σύζυγο κλπ, πως μας κεράτωσε.Τέτοια όνειρα είναι ενοχλητικά και επώδυνα. Συνήθως μας αναγκάζουν να αμφισβητήσουμε τη σχέση μας. Συνήθως, τα όνειρα αυτά, σπάνια έχουν να κάνουν με την απιστία, και περισσότερο μιλούν για συναισθήματα ανασφάλειας.

Αν δεις η απιστία να γίνεται μέσα στο ίδιο το σπίτι ή πάνω στο κρεβάτι σου, πρέπει και πάλι να προσέχεις γιατί ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Καλό είναι να την αναζωπυρώσεις.

Η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Αν είστε άνδρας και ονειρευτείτε απιστία που διαπράττετε από την πλευρά σας, προσέξτε πολύ τις κινήσεις και την συμπεριφορά σας, διότι θα σας κατηγορήσουν για κάτι που δεν κάνατε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν ένας ερωτευμένος άντρας ονειρευτεί ότι η γυναίκα του είναι άπιστη, σημαίνει ότι η σχέση τους θα πάει καλά.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως διαπράττετε απιστία, προσέξτε τις ερωτικές επιλογές και τους φίλους σας.

Αν είστε παντρεμένος άνδρας ή γυναίκα και δείτε πως απατάτε τον σύντροφο σας, δείχνει πως ο εγωισμός σας καταστρέφει το γάμο σας και πως θα πρέπει να αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τις εκδικητικές πράξεις.

Αν όμως δεις τον άντρα σου να κάνει απιστία με μια στενή σου φίλη, πρέπει να προσέξεις γιατί αυτή η φίλη μπορεί όντως να προσπαθεί να σου χαλάσει το γάμο ή τη σχέση.

Αν δεις γενικά η απιστία να γίνεται μέσα στο ίδιο σου το σπίτι ή πάνω στο κρεβάτι σου, πρέπει και πάλι να προσέχεις γιατί ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Καλό είναι να την αναζωπυρώσεις.

Η απιστία στο όνειρο συμβολίζει καταπιεσμένες ερωτικές επιθυμίες και τον φόβο μήπως ο αγαπημένος μας νιώσει συναισθήματα για άλλο πρόσωπο.

Επίσης, φοβόμαστε την απιστία επειδή εμείς οι ίδιοι απατάμε τον σύντροφό μας.

Τέλος αν βλέπετε αυτό το όνειρο επαναλαμβανόμενα τότε αυτό υποδεικνύει, μια αίσθηση παραμέλησης που πιθανόν να έχετε καθώς και την επιθυμία σας για μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια