You dont have javascript enabled! Please enable it! Αρραβώνας - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Εάν ονειρευόμαστε ότι αρραβωνιαζόμαστε με ένα άγνωστο πρόσωπο προμηνύει σοβαρούς κινδύνους αλλά εάν το άτομο αυτό είναι γνωστός/ή ή κάποιος δικός μας , είναι μια πρόβλεψη για ευημερία.

Αν ονειρευόμαστε ότι είμαστε αρραβωνιασμένοι αντιπροσωπεύει σεξουαλικές ή ερωτικές ανάγκες. Μπορεί να προσπαθούμε να λύσουμε τα συναισθήματα μοναξιάς μας.

Εάν δείτε ότι σας παίρνουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων, προμηνύεται χωρισμός, δύσκολες καταστάσεις και εξαπάτηση.

Αν δείτε πως χαλάτε εσείς τον αρραβώνα, τότε θα γλυτώσετε από καταστροφικές καταστάσεις. Επίσης προσέξτε πάρα πολύ την υγεία σας γιατί ενδέχεται να αρρωστήσετε.

Αν βλέπουμε ότι χαλάμε έναν αρραβώνα σημαίνει ότι θα πάρουμε ή έχουμε πάρει μια βεβιασμένη κι ηλίθια απόφαση σε κάποιο σημαντικό θέμα.

Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

 Αν δείτε πως σας αρραβωνιάζουν με το ζόρι, θα έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται προσοχή, διότι θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις.

Αν είστε ασθενής και ονειρευτείτε την διάλυση ενός αρραβώνα σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αναρρώσετε, ενώ στην αντίθετη περίπτωση που είστε υγιείς, το όνειρο προμηνύει ότι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα προβλήματά σας και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Αν δείτε πως αρραβωνιάζεστε και υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας και περνάτε δαχτυλίδια, προσέξτε τις μετακινήσεις σας γιατί κινδυνεύετε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια