You dont have javascript enabled! Please enable it! Αυτοκίνητο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Κατά τον ονειροκρίτη αν δεις στο όνειρο σου αυτοκίνητα, σημαίνει πως θα έχεις γρήγορες και διαδοχικές αλλαγές στην ζωή Σου! Σε πολλές περιπτώσεις όμως ισχύει και το αντίθετο!

Αν ονειρευτείς λοιπόν ότι είσαι πάνω σε αυτοκίνητο σημαίνει ότι κάποιο ταξίδι ίσως που πρόκειται να κάνεις θα γίνει κάπως διαφορετικά από όσο είχες σχεδιάσει!

Αν ονειρευτείς ότι κάποιος σε τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο αυτό σημαίνει ότι κάποια χαρά που περίμενες να έρθει δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο πίστευες ότι θα είναι.

Αν δείτε ότι κατεβαίνετε από αυτοκίνητο σημαίνει ότι κάποια σχέδια που έχετε θα υλοποιηθούν! 

Αν ονειρευτείτε ότι τρέχετε με το αυτοκίνητο σας αυτό προμηνύει ότι θα κάνετε κάποιες αλλαγές στις υποθέσεις σας!

Αν δείτε πως αποφύγατε κάποιο τροχαίο αυτό σημαίνει πως κάποιον αντίπαλο σας θα τον αποφύγετε! 

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αγοράσει ένα καινούργιο και ωραίο αυτοκίνητο σημαίνει ότι είστε σε κατάσταση πολύ δυναμική και οι προσπάθειες που κάνετε γενικά στην ζωή σας θα αποδώσουν καρπούς! 

Αν δείτε ότι οδηγάτε κάποιο μηχανικά χαλασμένο αυτοκίνητο με βλάβες καλό θα ήταν να αναβάλετε κάποιο ταξίδι που έχετε προγραμματισμένο. 

Αν δεις την επισκευή του αυτοκινήτου σου από κάποιον μηχανικό αυτό προμηνύει ότι θα έχεις κάποιους επερχόμενους μπελάδες στην ζωή σου το επόμενο διάστημα. 

Αν ονειρευτείς ένα κίτρινο αυτοκίνητο αυτό σημαίνει πως πολύ πιθανόν η συμπεριφορά σου να μην είναι και τόσο καλή προς τους φίλους σου την οικογένεια σου ακόμα και προς τους συναδέλφους μου. 

Αν ονειρευτείς ότι οδηγείς ή ότι απλά βλέπεις ένα λευκό ή κόκκινο αυτοκίνητο αυτό σημαίνει πως θα σου έρθει μια ευτυχία αλλά δεν θα κρατήσει πολύ και θα είναι προσωρινή! 

Αν το αυτοκίνητο είναι μαύρο τότε κάποια αρρώστια προμηνύεται να έρθει στην οικογένειας σας! 

Αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι εσύ ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και ότι σε σταματάει η τροχαία για κάποιο έλεγχο αυτό είναι ένας οιωνός πως κάποιο ταξίδι που έχεις προγραμματισμένο για το επόμενο διάστημα θα το αναλάβεις ή κάποια συμφωνία που έχεις να κάνεις δεν θα γίνει από λάθος δικός σου ή έτσι από θέμα τύχης.

Αν δεις ότι στέκεσαι πάνω σε πλατφόρμα αυτοκινήτου, ενώ τρέχει, σημαίνει ότι θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις ένα έργο που θα αποτελεί ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, αν όμως η πορεία σου είναι χωρίς ατύχημα, τότε θα καταφέρεις να το κάνεις με επιτυχία. Αν η πλατφόρμα είναι πολύ ψηλή, σημαίνει ότι θ΄ αντιμετωπίσεις ολοφάνερο κίνδυνο ενώ αν είναι χαμηλή, θα επιτύχεις όμορφα και ωραία το στόχο σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια