You dont have javascript enabled! Please enable it! Βέρα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι “σύμβολο” ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Αν δεις ότι φοράς χρυσή βέρα, σημαίνει ότι θα έχεις μία ευχάριστη ερωτική συνάντηση.

Αν δίνεις βέρα στο αγαπημένο σου πρόσωπο, θα κάνεις πρόταση γάμου που όμως θα έχει ατυχή κατάληξη.

Αν η βέρα είναι ψεύτικη ή με θολό χρώμα θα έχεις μια ερωτική σχέση που θα είναι περιστασιακή και χωρίς σημασία.

Αν δεις ότι έχασες τη βέρα σου, και είσαι παντρεμένος, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο γάμο σου.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας προσφέ­ρουν δαχτυλίδι αρραβώνα και το δέχεστε, και δείτε μάλιστα ότι το φοράτε ενώ είστε ανύπαντρος, το όνειρο είναι ευχάριστο, διότι μια πολύ ενδια­φέρουσα πρόταση για γάμο θα σας γίνει· αν, όμως, είστε παντρεμένος, το όνειρο αυτό είναι δυσάρε­στο, διότι ο σύντροφος της ζωής σας απειλείται από ασθένεια.

Αν δεις ότι κάποιος άλλος φοράει βέρα, αυτό σημαίνει γάμο για τους ελεύθερους και επαγγελματική επιτυχία τους παντρεμένους.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι η βέρα σου είναι λαμπερή, αυτό είναι προμήνυμα ηρεμίας και ασφάλειας στη ζωή σου.

Αν δείτε ότι σας προσφέρουν το δα­χτυλίδι και εσείς το αρνείστε, καλό είναι να μά­θετε ότι το πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε ερω­τικά σας περιπαίζει, γι’ αυτό και πρέπει να λά­βετε τα μέτρα σας.

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις στο όνειρό σου να φοράς χρυσή βέρα, αυτό σημαίνει πως θα έχεις έναν νέο ωραίο άντρα στη ζωή σου.

Αν δείτε ότι εσείς προσφέ­ρετε βέρα σε γυναίκα, σημαίνει ότι σε κατάλληλη στιγμή θα πείτε καλά λόγια γι’ αυτή· αν, όμως, δείτε ότι προσφέρετε τη βέρα σε άντρα, λογομα­χία μαζί του θα έχετε.

Αν ονειρευτείτε ότι η βέρα σπάει στα χέρια σας, το όνειρο σημαίνει ότι κάτι σοβαρό σας απειλεί το οποίο όμως μπορείτε να αποτρέψετε.

Αν δεις ότι η βέρα σου χάθηκε ή έσπασε πέφτοντας σημαίνει ότι κάποιοι θα σου φερθούν με αγνωμοσύνη, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

Αν ονειρευτείς βέρα σε χέρι φίλου ή άλλου προσώπου, σημαίνει ότι μάλλον θα κάνεις απιστία στο ταίρι σου.

Αν δείτε ότι σας βγάζουν τη βέρα από το χέρι σημαίνει χωρισμός.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια