You dont have javascript enabled! Please enable it! Βαφτίσια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η βάπτιση συμβολικά απεικονίζει τον εξαγνισμό και την μεταμόρφωση σε κάτι καινούργιο.

Αν ονειρευτείς βαφτίσια, σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χαρακτήρα σου. Θα πρέπει να είσαι γενικά πιο εγκρατής όταν τεκμηριώνεις τις απόψεις σου και να μη φέρεσαι με έπαρση σε φιλικά σου πρόσωπα.

Αν ονειρευτείς πως εσύ κάνεις βάφτιση, αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις πράγματα που είναι αντίθετα με τα πιστεύω σου. Το κάνεις απλά για να ικανοποιήσεις τους άλλους.

Αν ονειρευτείς τον Ιωάννη το Βαπτιστή να βαφτίζει το Χριστό στον Ιορδάνη, σημαίνει ότι θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στα θέλω σου και τα πρέπει. Όπως το να κάνεις μια εργασία που δεν είναι καλή, αλλά έτσι μπορεί να βοηθήσεις κάποιους άλλους ή να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και που μπορεί να σου αποφέρει χρήματα και φήμη.

Αν ονειρευτείς το Άγιο Πνεύμα να κατεβαίνει πάνω στο Χριστό, σημαίνει ότι είσαι πιστός στο καθήκον σου, σε σημείο να απαρνηθείς και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αν ονειρευτείς πως βαφτιζόσουν εσύ με το Άγιο Πνεύμα και υπήρχε φωτιά, σημαίνει ότι μάλλον θα πανικοβληθείς από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις, ότι είσαι σε μια ακατάλληλη για σένα σχέση.

Αν ονειρευτείτε πως βαφτίζετε εσείς θα γνωρίσετε πολύ σύντομα το σύντροφο της ζωή σας. Όποιος και να βαπτίζετε στο όνειρο σας σημαίνει πως θα έχετε πολύ καλή υγεία.

Αν, όμως, αυτός που βαπτίζεται είναι ηλικιωμένος, τότε το όνειρο σημαίνει ατυχία και εμπόδια. Αν δείτε ότι αυτός που βαπτίζεται είναι άλλου θρησκεύματος, οι υποθέσεις σας θα λά­βουν ευχάριστη τροπή, και επιτέλους θα χαρείτε έπειτα από τόσες πίκρες και βάσανα.

Αν δείτε σε όνειρο ότι ο εραστής σας -ή η ερωμένη σας- βα­πτίζεται, σημαίνει ότι η σχέση σας θα γίνει πε­ρισσότερο αληθινή και θα στηρίζεται πλέον στην εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλο.

Στα εργασιακά σας όλα θα πάνε καλά στη δουλειά σας. Σας περιμένουν πολλά και καλά κέρδη, οικονομική άνοδος και ευημερία.

Αν ονειρευτείτε ότι είστε προσκεκλη­μένος σε βάπτιση, το όνειρο είναι καλό, σημαί­νει δε ότι θα σας προσκαλέσουν σε κάποια γιορτή.

Αν δείτε ότι βαπτίζετε εσείς κάποιον, αυτό δε σας κάνει να ευθυμείτε, το όνειρο σημαίνει ότι θα έχετε χαρά στο σπίτι σας∙ αν δείτε ότι άλλος σας βαπτίζει, θα σας συμβεί ατύχημα, όχι και πολύ σπουδαίο∙


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια