You dont have javascript enabled! Please enable it! Βερίκοκο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αυτός ο καρπός συμβολίζει τις ανεκπλήρωτες ελπίδες, τα προβλήματα και τις απώλειες. Όταν βλέπετε ένα βερίκοκο σε ένα όνειρο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ξεκινάτε νέα πράγματα.

Αν ονειρευτείς απλά βερίκοκα, σημαίνει ότι ενώ μπορεί να φαίνονται ότι όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου, καλό είναι εσύ να προσέχεις για να μην έχεις προβλήματα.

Νεαρή γυναίκα που βλέπει ότι κόβει βερίκοκα ας περιμένει αντα­πόκριση στον έρωτα της· αν, όμως, τα βλέπει μόνο χωρίς να μπορεί να τα φάει, σημαίνει προσεχή αποχωρισμό.

Αν δεις ότι έτρωγες βερίκοκα, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα.

Αν δείτε βερίκοκα στα κλαδιά του δέ­ντρου, ελπίδες φρούδες τρέφετε για θέματα που δε θα κατορθώσετε να τα κατακτήσετε· αν, όμως, δείτε ότι τα φτάνετε και τα κόβετε, όλες οι ελπί­δες σας θα πραγματοποιηθούν.

Αν δεις ότι πρόσφερες σε άλλους να τα φάνε, τότε κάποιοι θα σε στεναχωρήσουν άτομα από το περιβάλλον σου.

Αν είναι ώριμα και νόστιμα, τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Αν είναι άγουρα και σκληρά, τα προβλήματα θα είναι πολλά.

Αν είναι όμως ξερά ή έτοιμα να πέσουν μας προειδοποιεί να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε υλικά προβλήματα έτσι ώστε να αποφύγουμε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις.

Στο εργασιακό περιβάλλον, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, σκεφτείτε και αρνηθείτε προτάσεις επαγγελματικές γιατί θα σας επιφέρουν χρέη και ζημιές χωρίς εσείς να έχετε κανένα όφελος.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γνωστό σας πρόσωπό σας προσφέρει βερίκοκα ώριμα, που εξωτερικά δείχνουν ωραία, πολλή χαρά και ευ­χαρίστηση θα δοκιμάσετε, και πολύ γρήγορα μά­λιστα· αν τα βερίκοκα που σας προσφέρουν φαί­νονται άγουρα ή είναι σάπια, θα αποτύχετε στις προσπάθειες σας και θα δοκιμάσετε έντονη λύπη γι’ αυτό.

Τα βερίκοκα σημαίνουν ακόμη, ότι θα χάσεις το χρόνο σου άδικα, για θέματα άνευ σημασίας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια