You dont have javascript enabled! Please enable it! Βιασμός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο βιασμός είναι η άσκηση φυσικής βίας με σκοπό την ασέλγεια.

Αν στα όνειρα σας σας επισκέπτονται συχνά εικόνες βιασμών, καλό θα είναι να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ψυχιάτρου.

Αν ονειρευτείς ότι έγινε κάποιος βιασμός στο περιβάλλον σου, σημαίνει θα μάθεις άσχημα νέα για κάποιο οικείο πρόσωπό σου, που θα σε ξαφνιάσουν ιδιαίτερα.

Αν ονειρευόμαστε ότι μας έχουν βιάσει δείχνει εκδικητικότητα ή συναισθήματα αποστροφής προς το αντίθετο φύλο. Νοιώθουμε ότι μας έχουν «βιάσει» ή ότι μας έχουν εκμεταλλευτεί. Κάτι ή κάποιος παίζει με την αυτοεκτίμησή μας και τη συναισθηματική μας κατάσταση. Μας πιέζουν να κάνουμε πράγματα.

Αν είσαι νέα γυναίκα και ονειρευτείς ότι κάποιος σε βίασε, σημαίνει ότι θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα, που θα σε κάνουν να νιώσεις ντροπή και εξαιτίας αυτών θα χωρίσεις ίσως και με το ταίρι σου.

Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι βιάζετε μια γυναίκα, σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, τουλάχιστον όσον αφορά στο ερωτικό πεδίο, και πως διακατέχεστε από τον φόβο ότι οι γυναίκες σας απορρίπτουν.

Αν δεις τον σύντροφό ή τον εραστή σου να σε βιάζει, τότε αυτό είτε είναι οιωνός απιστίας είτε σημαίνει ότι σύντομα θα σε εγκαταλείψει.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια