You dont have javascript enabled! Please enable it! Γέννα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η γέννα στο όνειρο είναι πολύ καλό σημάδι. Θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και θα ευτυχήσετε πολύ στη ζωή σας.

Αν δείτε πως παρακολουθούσατε τοκετό, σημαίνει αναγνώριση, επαγγελματική καταξίωση και κέρδη.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως γεννάτε, σημαίνει επιτυχία, ευτυχία και ευημερία. Ειδικά αν δείτε πως γεννήσατε κορίτσι. Το αγόρι σημαίνει στεναχώριες και προβλήματα.

Αν μια γυναίκα είναι έγκυος στην πραγματικότητα και δει στο όνειρο της γέννα, σημαίνει ότι το μωρό της θα είναι υγιές και θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή.

Αν είστε ανύπαντροι και δείτε πως γεννάτε, σύντομα θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όσοι είστε παντρεμένοι, θα κάνετε γρήγορα παιδί.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί γέννα, είναι οιωνός ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί.

Αν δείτε ότι παρίστα­σθε στον τοκετό γυναίκας η οποία γεννά δύο ή και τρία μωρά μπροστά σας, ή ακούτε να γίνεται λό­γος για τέτοιο τοκετό, να περιμένετε ότι θα υπάρ­ξει ευόδωση των υποθέσεών σας, κυρίως των εμπορικών.

Αν δείτε όνειρο που δείχνει ότι γυ­ναίκα γέννησε παιδί με πολλά κεφάλια ή πόδια ή χέρια, θα δοκιμάσετε μεγάλα προβλήματα στην οικογένειά σας, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος∙ κατ’ άλλους, αν κάποια γυναίκα δει αυτό το φοβερό όνειρο, θα της βγει σε καλό και θα καταφέρει ό,τι επιθυμούσε, χωρίς όμως να το ελ­πίζει.

Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα να γεν­νάει θηρίο, φίδι, σαύρα ή φωτιά, το όνειρο είναι κακό γι’ αυτήν που γεννά, διότι θα της συμβούν δυσάρεστα πράγματα∙ έτσι, αν γεννά φίδι, ας προ­σέξει μήπως τη δαγκώσει φίδι∙ αν γεννά δαυλό, να προσέχει μήπως καεί.

Αν, αντί για παιδί, δείτε πως γεννάτε αετό ή λιοντάρι, θα γεννήσετε αγόρι το οποίο θα γίνει μεγάλη προσωπικότητα.

Αν αυτός που βλέπει το όνειρο είναι άντρας και δει ότι γεννάει ο ίδιος, το όνειρο εί­ναι δυσάρεστο και προμηνύει μεγάλες απώλειες, αν είναι εύπορος∙ σημαίνει το αντίθετο, δηλαδή ότι θα απαλλαγεί από τις όποιες οικονομικές δυσκο­λίες, αν είναι φτωχός. 

Αν δεις γυναίκα να έχει πόνους γέννας, χωρίς να γεννάει, θα νοιώσει μεγάλη στενοχώρια και απογοήτευση. Αν νομίζει ότι γέννησε, τότε την περιμένει ευτυχία.

Αν η γέννα είναι χαρούμενη και δεν έχει δυσκολίες, τότε αυτό από μόνο του αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό. Αν είναι δύσκολος τότε θα έρθουν μεγάλα προβλήματα και δυσκολίες.

Αν μία γυναίκα δει στον ύπνο της ότι υποφέρει από ωδίνες τοκετού, τότε σημαίνει ότι αυτή η γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και να ξεκινήσει μία οικογενειακή ζωή.

Αν κάποια ηλικιωμένη γυναίκα δει ότι γεννάει, το όνειρο σημαίνει ότι κόρη, εγγονή ή ανιψιά της θα παντρευτεί.

Αν ασθενής γυναίκα δει ότι γεννά, και μάλιστα εύκολα, θα θεραπευτεί γρήγορα από την ασθένεια της.

Αν κάποια που εί­ναι στείρα ονειρεύεται ότι είναι έγκυος και γεννά, θα εκπληρωθεί το όνειρο της.

Γενικότερα η γέννηση σημαίνει θετικά περιστατικά.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια