You dont have javascript enabled! Please enable it! Γέρος - Γριά - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν είσαι νέος στην πραγματικότητα και δεις στον ύπνο σου ότι γέρασες, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό και σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.

Αν είσαι γέρος και βλέπεις πως έγινες παιδί και μιλάς με γέρους, θα μάθεις κάποιο νέο που θα σε καταπλήξει.

Αν ο γέρος ή η γριά που είδες στο όνειρό σου είναι πεθαμένος  αλλά σου μιλούσε, με λόγια που δεν τα καταλάβαινες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως ίσως να σου συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε στενοχωρήσει πολύ.

Αν είσαι νέος και βλέπεις πως μιλάς με γέρους, θα στενοχωρηθείς ή μπορεί και ν’ αρρωστήσεις.

Αν κάποιος γέρος σου προσφέρει χρήματα, θα έχεις κέρδη με δικαστικούς αγώνες.

Αν δεις τους γέρους γονείς σου που είναι νεκροί να σε καλούν, μάλλον πρέπει να προσέξεις γιατί είτε θα σου συμβεί κάποιο ατύχημα είτε θα έχεις κάποια κακοτυχία στις δουλειές σου.

Αν σου προσφέρει τη μαγκούρα του, να προσέξεις την εξουσία που θα σου προσφερθεί.

Αν δεις γέρο με μακριά άσπρα μαλλιά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στο μέλλον να ενεργείς περισσότερο μυαλωμένα και να προσέξεις τη συμπεριφορά σου προς τους συνανθρώπους σου.

Αν δεις γέρο ή γριά με χαλασμένα, μαυρισμένα ή κιτρινιάρικα δόντια ή να του έχουν πέσει τα δόντια και να είναι φαφούτης, αυτό σημαίνει στενοχώριες και συμφορές. Πιθανώς να χάσεις κάποιο πρόσωπο ή λεφτά.

Αν ο γέρος έχει λευκή γενειάδα, θα πρέπει να γίνεις πιο συνετός στη διαχείριση των υποθέσεών σου και ν’ αλλάξεις γενικότερα τρόπο ζωής.

Αν δεις έναν πεθαμένο γέρο συγγενή να σου ζητάει να κάνεις κάτι, μην παραλείψεις να το κάνεις. Το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει τα θρησκευτικά σου καθήκοντα (καλό είναι να βρεις έναν παπά για να κάνεις κανένα τρισάγιο ή να του ανάψεις ένα κερί).

Αν δεις ότι τρως ή περπατάς μαζί με γέροντες, το όνειρό σου προμηνύει λύπες και στεναχώριες.

Αν δεις στο όνειρό σου γέρο, ζητιάνο ή με σκισμένα κα λερωμένα ρούχα, και δεν τον βοηθάς, μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις ότι έχεις αδικήσει κάποιον και θες εξιλέωση.

Αν δεις μια γριά καλόγρια στον ύπνο σου, μπορεί να είναι προειδοποίηση ότι κάποιο άτομο κοντά σε εσένα που σου παρουσιάζεται ως φίλη ή φίλος έχει άσχημα σχέδια για εσένα. Παρόμοια, ο γέρος καλόγερος στο όνειρο συμβολίζει τον εχθρό που προσπαθεί να σου κάνει κακό. Χρειάζεται προσοχή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια