You dont have javascript enabled! Please enable it! Γελωτοποιός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Αν δεις στον ύπνο σου γελωτοποιό, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα γίνεις περίγελος στο περιβάλλον σου με την επιπολαιότητά σου, ενώ να ξέρεις ότι οι φίλοι σου σε σχολιάζουν αλλά εσύ θα αργήσεις να το καταλάβεις.

Αν βλέπεις γελωτοποιό και γελάς, η επίπλαστη συμπεριφορά σου θα σε μειώσει.

Αν είσαι ο ίδιος γελωτοποιός, θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν κάνεις διάλογο με γελωτοποιό, είσαι σοβαροφανής και μάταια αναζητάς φιλία.

Στα αισθηματικά, το να δεις κλόουν στο όνειρό σου θεωρείται συνήθως σημάδι ότι είσαι παιχνιδιάρικη φύση, σ ’αρέσει να παίζεις και να ανακαλύπτεις. Αυτό το όνειρο ίσως να είναι προάγγελος για μια νέα σχέση ή γνωριμία που θα σου φέρει χαρά και ευκαιρία για μια νέα αρχή…

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν βλέπουμε έναν κλόουν στο όνειρο μας θεωρείται καλό σημάδι. Ετσι, η συνηθέστερη ερμηνεία του ονειροκρίτη αν ονειρευτείς έναν κλόουν, παλιάτσο ή γελωτοποιό είναι πως θα έρθουν χαρές και γενικά ευχάριστες καταστάσεις. Δηλαδή θεωρείται καλό όνειρο.

Το όνειρο σχετίζεται σχεδόν πάντα με τον επαγγελματικό τομέα και μπορούμε να συνοψίσουμε την ερμηνεία του σε τρεις βασικούς άξονες.

Υπάρχει όμως και μια εναλλακτική ερμηνεία, που μάλλον σχετίζεται με την ιστορία των κλόουν: τα παλιά χρόνια, οι παλιάτσοι συνδέονταν με το γελοίο και την γελοιοποίηση προκειμένου να ευχαριστηθούν οι πλούσιοι και ισχυροί. Έτσι, το να δεις έναν παλιάτσο στο όνειρό σου ίσως να είναι προμήνυμα ότι έχεις βρεθεί σε κάποιες σχέσεις (συναισθηματικές, οικογενειακές ή εργασιακές) που σε μειώνουν. Κατά αυτήν την ερμηνεία του ονειροκρίτη, αν δεις τον εαυτό σου να είναι ντυμένος κλόουν σημαίνει ότι διατρέχεις κίνδυνο γελοιοποίησης αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου.

Σε επίπεδο αυτογνωσίας το ΄όνειρο αυτό δηλώνει την ικανότητά μας να φέρουμε σε πέρας αυτό που έχουμε σκοπό να πετύχουμε.

Επίσης μας προειδοποιεί ότι πολύ κοντινά μας πρόσωπα θα προσπαθήσουν να μας αποτρέψουν από το να ακολουθήσουμε την πορεία που έχουμε σχεδιάσει καθώς θεωρούν την επιτυχία ανέφικτη ή τους στόχους μας άνευ αξίας.

Και τέλος μας συμβουλεύει να ακολουθήσουμε την πορεία μας κλείνοντας τα αυτιά μας σε αυτές τις συμβουλές.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια