You dont have javascript enabled! Please enable it! Δάχτυλα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα δάχτυλα παραδοσιακά έχουν συνδεθεί με την οικογένεια και τους συγγενής. Είναι πολύ συχνό ένα όνειρο στο οποίο πρωταγωνιστούν να σχετίζεται με αυτό τον τομέα της ζωής μας και κατ επέκταση με τον κοινωνικό μας περίγυρο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το όνειρο να αφορά το ίδιο το άτομο που το βλέπει σε σχέση ωστόσο με το κοινωνικό του περιβάλλον.

Αν ονειρευτείς πως βλέπεις τα δάχτυλά σου σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα έχεις φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρεις και θα απογοητευτείς στην προσπάθειά σου να βρεις ένα δρόμο για να τον ακολουθήσεις στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς όμορφα, άσπρα χέρια με καλοφτιαγμένα νύχια, σημαίνει πως η αγάπη σου θα βρει ανταπόδοση και πως θα γίνεις γνωστός (-η) για τις αγαθοεργίες σου.

Αν δεις πως τα δάχτυλά σου είναι εντελώς κομμένα, σημαίνει πως θα χάσεις μέρος της περιουσίας σου εξαιτίας των εχθρών σου.

Αν έχετε παραπάνω από πέντε δάχτυλα στο χέρι ή στο πόδι, θα έχετε μεγάλα κέρδη από μια πρόσφατη οικονομική επένδυση.

Αν δείτε πως σας παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα.

Γενικά πρόκειται για όνειρο με θετική σημασία αν τα δάχτυλα είναι σε καλή κατάσταση και αρνητική αν συμβαίνει το αντίθετο.

Αν δούμε βρώμικα δάχτυλα το όνειρο θα πρέπει να προσέξουμε καθώς άτομα του περιβάλλοντός μας μας κακολογούν και μας κριτικάρουν.

Αν τα δάχτυλα στο όνειρό μας είναι κοντά ή έχουν πληγές θα πρέπει να περιμένουμε καυγάδες και οικογενειακές συγκρούσεις, ενώ αν μας λείπει κάποιο δάχτυλο πρόκειται να έχουμε σοβαρές οικονομικές απώλειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό το όνειρο είναι δυνατόν να προμηνύει το θάνατο συγγενικού προσώπου. Αντίθετα περισσότερα από τα κανονικά δάχτυλα προαναγγέλλουν οικονομικό κέρδος και αρμονικές οικογενειακές σχέσεις.

Αν δούμε ότι μας δείχνουν με το δάχτυλο το όνειρο εκφράζει την μεταμέλεια και τις τύψεις για κάτι που έχουμε κάνει.

Κάθε ένα από τα πέντε δάχτυλα του χεριού στο όνειρο έχει επίσης τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Ο δείχτης συνδέεται με την εξουσία, ο μέσος με την υπευθυνότητα και την επίπονη εργασία, ο παράμεσος με την επιτυχία, τη φήμη και τα δημιουργικότητα και το μικρό δάχτυλο με επικοινωνία και τον πνευματικό μας εαυτό. Τέλος ο αντίχειρας συνδέεται με τη δύναμη και την ικανότητα. Οι κλασσικές χειρονομίες της έγκρισης και της απόρριψης με τον αντίχειρα προς τα πάνω ή προς τα κάτω αντίστοιχα διατηρούν τη σημασία τους μέσα στο όνειρο.

Οι παραπάνω συμβολισμοί των δαχτύλων θα πρέπει να συσχετίζονται με τα συφραζόμενα προκειμένου να κατανοήσουμε αυτό που θέλει να μας πει το όνειρο.

Τα όνειρα στα οποία εμφανίζονται τα δάχτυλα – είτε αυτά είναι του χεριού είτε του ποδιού έχουν συνήθως ένα σημαντικό μήνυμα να μας μεταφέρουν.

Οι παραπάνω ερμηνείες μπορούν να σας καλύψουν αρκετά εύκολα σε συνδυασμό με το ένστικτό σας.

ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΔΙΟΥ

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τα δάχτυλα του ποδιού μας αντιπροσωπεύει τον τρόπο που κινούμαστε και περπατάμε στη ζωή μας, είτε με χάρη κι αξιοπρέπεια είτε χωρίς αυτές. Δείχνει επίσης το δρόμο της ζωής. Εναλλακτικά, τα δάχτυλα του ποδιού αντιπροσωπεύουν μικρές λεπτομέρειες της ζωής και πως τις αντιμετωπίζουμε.

Αν βλέπουμε ότι κερδίζουμε ή χάνουμε ένα δάχτυλο ποδιού σημαίνει ότι δεν έχουμε αποφασιστικότητα κι την απαραίτητη ενέργεια για να προχωρήσουμε σε μια κατάσταση.

Αν δούμε ότι χτυπάμε το δάχτυλο του ποδιού ή ότι υπάρχει κάποιος κάλος ή κότσι τότε σημαίνει ότι νιώθουμε αγχωμένοι σχετικά με μια απόφαση ή μια ενέργεια.

Αν ονειρευόμαστε ότι κάποιος μας φιλάει το δάχτυλο δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να μας καθησυχάσει και να μας επιβεβαιώσει την πρόοδο μας. Μας κινητοποιεί για κάτι καλύτερο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια