You dont have javascript enabled! Please enable it! Δελφίνι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε δελφίνια που κολυμπούν παιχνιδιάρικα, προμηνύεται πλούτος, άνοδος επαγγελματική και γενικότερα πρόοδος στη ζωή σας.

Δελφίνια πολλά μαζί αν δείτε στη θάλασσα απλά να επιπλέουν, σημαί­νουν χρήματα άφθονα, τα οποία και εσείς ο ίδιος δε θα καταλάβετε ποτέ πώς τα αποκτήσατε.

Αντίθετα αν δείτε πληγωμένα ή νεκρά δελφίνια, σας περιμένουν πολλές κακουχίες, φτώχεια, και λύπες από αγαπημένα πρόσωπα.

Αν δείτε σε όνειρο ότι δελφίνι ακο­λουθεί το πλοίο πάνω στο οποίο ταξιδεύετε, αν μεν πράγματι βρίσκεστε στη θάλασσα, το όνειρο ση­μαίνει ότι υψηλή προστασία επιβλέπει το πλοίο σας, το οποίο αισίως θα φτάσει στο λιμάνι. Αν όμως είστε στην ξηρά και δείτε αυτό το όνειρο, ση­μαίνει ότι κρυφός προστάτης σάς βοηθάει στο έργο σας, το οποίο θα ευοδωθεί.

Αν δείτε δελφίνι στη στεριά, το όνειρο προμηνύει το τέλος ανθρώπου ο οποίος ήθελε να σας προστα­τεύσει και να σας βοηθήσει.

Αν βλέπουμε ότι καβαλάμε ένα δελφίνι αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία μας και τον κοινωνικό μας αλτρουισμό.

Το δελφίνι που κολυμπά σε καταγάλανα νερά ή σε ήρεμο ωκεανό σημαίνει ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και προκοπή στην εργασία σου. Αν δεις το ίδιο όνειρο και είσαι ανύπαντρος, το όνειρό σου προμηνύει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, ζευγάρωμα και σχέση με πιθανό το ενδεχόμενο του γάμου.

Αν δεις ότι σκοτώνουν δελφίνι και τρέχει αίμα, πρέπει να προσέξεις γιατί κάποιοι θέλουν να σου κάνουν κακό. Το ίδιο άσχημο είναι το όνειρο αν δεις δελφίνι να το ψαρεύει κάποιος ψαράς. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται κάποιος να σε εξαπατήσει.

Αν δεις δελφίνι σε κλουβί να τσιρίζει, σημαίνει προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια