You dont have javascript enabled! Please enable it! Διάβολος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Μπορούμε να πούμε ότι ο διάβολος των ονείρων μας είναι μια παραμορφωμένη αντανάκλαση του συνειδητού μας, που μας κατηγορεί για ένα λάθος, πραγματικό ή φανταστικό, που μας τρώει μέσα μας και παλεύει να εμφανιστεί στην επιφάνεια του συνειδητού μας.

Για έναν ιεροκήρυκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ζηλοφθονία.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον σατανά δείχνει αρνητικές πλευρές του εαυτού μας. Μπορεί επίσης να δείχνει αισθήματα ενοχής, που έχουμε αναπτύξει. Είναι η ώρα να αφήσουμε αυτά τα συναισθήματα.

Για ένα αγρότη, το να ονειρευτεί το διάβολο σημαίνει κακή εσοδεία και απώλεια ζώων. Ακόμα, υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων συγγενών του.

Εναλλακτικά, ο διάβολος μπορεί να αντιπροσωπεύει την ευφυΐα μας, την πονηριά μας, την εξυπνάδα και την απάτη. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι κακό στη ζωή μας ή κάποια αδικία.

Οι άνθρωποι των σπορ πρέπει να προσέχουν.

Αν ονειρευτείς διάβολο με πολλά στολίδια και χρυσαφικά, σημαίνει πως κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να σε καταστρέψει χρησιμοποιώντας κολακείες.

Τα νέα και αθώα κορίτσια πρέπει να ζητήσουν προστασία ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο. 

Αν δούμε ότι πολεμάμε το διάβολο προμηνύει ότι θα πετύχουμε να νικήσουμε τους εχθρούς μας.

Αν βλέπουμε ότι ο διάβολος μας μιλά σημαίνει ότι θα αντισταθούμε δύσκολα σε κάποιους πειρασμούς, παρόλο, που ξέρουμε ότι αυτοί δεν είναι για το συμφέρον μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι εμείς κι ο διάβολος είμαστε φιλικοί μεταξύ μας σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε αποπλανηθεί και να έχουμε μπει στον πειρασμό να κάνουμε κάτι, που δε θέλουμε. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ζητήματα ηθικής.

Αν δείτε το Διάβολο με την κλασική εικονογραφική του μορφή (κέρατα, νύχια, ουρά, κ.λ.π.) τότε θα γνωρίσετε κατατρεγμούς και δυστυχίες.

Αν ο Διάβολος σας μαστιγώνει ή σας πείθει με επιχειρήματα, κοινωνικά θα εκμηδενιστείτε.

Αν όμως, αρνηθείτε τις προτάσεις του, σύντομα θα απαλλαγείτε από ό,τι σας βασανίζει.

Αν δεις ότι σε παίρνει μαζί του, οι επιχειρήσεις σου θα υποστούν μεγάλες ζημιές και καταστροφές.

Αν δεις πως ο διάβολος απαγάγει μια γυναίκα, να ξέρεις πως θα κερδίσεις ή θα βρεις πολλά χρήματα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια