You dont have javascript enabled! Please enable it! Διαμάντια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το διαμάντι είναι το πιο πολύτιμο από τις πολύτιμες πέτρες και συμβολίζει την εξουσία, την τιμιότητα, την απόλυτη πραγματικότητα, την αξία μπροστά στην πληρότητα του χαρακτήρα.

Ο συμβολικός του χαρακτήρας στα όνειρα δεν είναι να μας εκπλήξει. Τα διαμάντια είναι ένας καλός οιωνός για καλή τύχη και ευημερία, υποστηριζόμενη από τις ικανότητές μας και επιπλέον, στις γυναίκες υπόσχεται αγάπη και γάμο.

Αν ονειρευτείς πως έχεις διαμάντια στην κατοχή σου, προμηνύονται τιμές και αναγνώριση από υψηλά πρόσωπα.

Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της, της προσφέρει διαμάντια σημαίνει ότι θα συνάψει γάμο που θα γεμίσει τους δικούς της με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση. Αν όμως δει πως χάθηκαν τα διαμάντια, είναι πολύ κακό όνειρο και προοιωνίζεται ανέχεια, ταπείνωση, ακόμα και απώλεια προσώπου.

Αν μία γυναίκα δει όνειρο ότι φορεί στο κεφάλι της κόσμημα από διαμάντια, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα πάρει μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Αν το έχει καρφιτσωμένο στο στήθος ή κρεμασμένο στο λαιμό της, τότε θα αποκτήσει πολλά χρήματα και θα έχει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα.

Αντίθετα, ο ανύπαντρος άντρας που ονειρεύεται ότι χαρίζει διαμάντια, πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός στην επιλογή της γυναίκας που θα παντρευτεί.

Αν ονειρευτείτε πως σας χαρίζουν διαμάντια, σύντομα θα κάνετε πλούσιο και καλό γάμο. Επίσης, θα έχετε καλή τύχη και θα προοδεύσετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως τα διαμάντια που σας χάρισαν τα φορέσατε, προσέξετε πολύ τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί κάποιοι σας φθονούν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας προκαλέσουν προβλήματα.  Αν δείτε πως τα δώσατε σε άλλους, θα απαλλαγείτε από ένα χρόνιο πρόβλημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά.

Αν δείτε πως χάσατε ή σας έκλεψαν τα διαμάντια, σας περιμένουν στεναχώριες, κακοτυχίες και αναποδιές.

Για μια αθλήτρια, που θα ονειρευτεί διαμάντια, προβλέπονται επιτυχίες και θαυμάσια δώρα.

Για έναν εμπορευόμενο, σημαίνει θαυμάσιες τοποθετήσεις.

Τα διαμάντια γενικά είναι σημάδι καλής τύχης.

Αν δείτε το διαμάντι σας να σπάει και να καταστρέφεται σημαίνει αρρώστια, Προσέξτε!

Το ακατέργαστο διαμάντι επισημαίνει τις θετικές αξίες όπως η αυτοπεποίθηση, ο αυτοέλεγχος και τα ελεγχόμενα συναισθήματα.

Αν το διαμάντι αφαιρέθηκε από νεκρό, προμηνύει ότι το περιβάλλον σας θα διαπιστώσει την αναξιοπιστία σας.

Αν στο όνειρο τρώγατε διαμάντια, επιτυχία και ευημερία σας περιμένουν στη ζωή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια