You dont have javascript enabled! Please enable it! Δουλειά - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου οτιδήποτε σχετίζεται με την δουλειά σου ή γενικότερα με τη εργασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλώς είσαι υπεύθυνος άνθρωπος και αγχώνεστε λίγο παραπάνω.

Aν ονειρευτείς ότι κάνεις χειρωνακτική δουλειά σε ένα εργοστάσιο ή ένα εργοτάξιο και είσαι στην πραγματικότητα εργάτης ή εργάτρια σε φάμπρικα, το όνειρο είναι σημάδι ανασφάλειας και πιθανώς να μείνεις χωρίς δουλειά.

Αν όμως δεν κάνεις χειρωνακτική εργασία και ονειρευτείς άλλους εργάτες να δουλεύουν, είναι καλό όνειρο – να περιμένεις λεφτά, κέρδη ή γενικά κάποια τύχη. 

Αν όμως δεις ότι φτιάχνεις ή επιδιορθώνεις καρέκλες, αυτό σημαίνει είτε ότι θα πάρεις μια καλή και σίγουρη δουλειά είτε ότι θα κερδίσεις χρήματα από τον κόπο σου.

Αν ονειρευτείς εργάτες να μην δουλεύουν γιατί είναι σε απεργία, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα με τις δουλειές σου.

Για τους επιχειρηματίες, το όνειρο με εργάτες σε απεργία ίσως δηλώνει και άγχος για την επιβίωση της επιχείρησης τους.

Επίσης, αν στο όνειρό σου δεις εργάτες σε παλιό ή κατεστραμμένο εργοστάσιο να περιμένεις μαύρες μέρες και μεγάλη φτώχεια.

Aν κάνεις δουλειά γραφείου και στο όνειρο σου δεις ότι κάθεσαι μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και χαζεύεις, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στην επαγγελματική ζωή σου που θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις δουλειά γραφείου και ότι δουλεύεις σε κάποιο έγγραφο, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, να περιμένεις καβγάδες και φασαρίες στον εργασιακό τομέα, τον οικογενειακό αλλά και τον αισθηματικό.  

Αν ονειρευτείς ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με γράμματα ή ότι γράφεις γράμματα, είναι οιωνός ότι τα αισθήματά σου θα έχουν ανταπόκριση και πως θα έρθουν ευτυχισμένες ημέρες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως δουλεύεις σε ένα ωραίο γραφείο, σίγουρα  οι ελπίδες και τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το να δεις ότι δουλεύεις σαν δούλος έχει διπλή ερμηνεία: αν ετοιμάζεις κάποια νέα δουλειά, σημαίνει ότι θα προκόψεις, διαφορετικά αν είσαι μισθωτός είναι προάγγελος προβλημάτων. Επίσης, όταν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να είναι δούλος ή δούλα, να γνωρίζεις ότι η αγάπη που τρέφει για σένα είναι απέραντη.

Αν δεις ότι σε απολύουν από δουλειά τότε μπορείς να χαρείς γιατί θα κυλήσουν όλα ευνοϊκά για σένα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια