You dont have javascript enabled! Please enable it! Έγγραφα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς ότι κρατάς έγγραφο, σημαίνει πως η διεξαγωγή κάποιας επιχείρησής σου δεν θα έχει ικανοποιητική κατάληξη.

Αν δεις πως αποθήκευες φακέλους, λογαριασμούς ή άλλα σημαντικά χαρτιά, προβλέπεται πως θα λάβεις μέρος σε ζωηρές συζητήσεις γύρω από θέματα με ουσιαστικό περιεχόμενο, οι οποίες θα σε ενοχλήσουν κατά κάποιον τρόπο. Πάντως, αυτό το όνειρο μπορεί να προμηνύει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Αν δεις πως υπέγραφες έγγραφα, προμηνύεται δικαστικός αγώνας, που για να τον κερδίσεις θα πρέπει να προσέξεις στην εκλογή του δικηγόρου σου.

Αν δεις πως υπέγραφες οποιοδήποτε χαρτί, είναι κακός οιωνός.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι διαβάζετε έγγραφο, σημαί­νει ότι οι υποθέσεις σας θα λάβουν πολύ κακό τέλος, θα πάθετε δε τα πάνδεινα κατά το χρο­νικό διάστημα που διαρκεί η εκδίκαση τους.

 Αν γυναίκα δει στον ύπνο της ότι διαβάζει δημόσιο έγγραφο, να περιμένει ότι θα έχει φοβερή σκηνή ζηλοτυπίας από το σύζυγό της για μικρή και ασήμαντη αφορμή, την οποία όμως η ίδια θα δώσει.

Αν είστε υπάλληλοι και σας κοινοποιούν έγγραφο, κινδυνεύετε να απολυθείτε.

Αν ονειρευτείς ότι κάθεσαι στο γραφείο σου και δουλεύεις σε κάποιο έγγραφο, και αυτό το όνειρο είναι δυσάρεστο και προμηνύει προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις έναν λογιστή να δουλεύει σε κάποιο έγγραφο ή αν είσαι εσύ ο λογιστής με το έγγραφο, αυτό φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση, ενώ δεν αποκλείεται να χάσεις λεφτά.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια