You dont have javascript enabled! Please enable it! Εγκατάλειψη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Είναι ένα όνειρο αρκετά συχνό και με μια πλειάδα σημασιολογίων. Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε αν είμαστε εμείς αυτοί που εγκαταλείπουμε κάποιον ή κάτι ή μας εγκαταλείπουν.

Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι εγκαταλειμμένος, σημαίνει ότι θα έχεις δυσκολίες στην κατάστρωση των σχεδίων σου για μελλοντική επιτυχία.

Αν δεις ότι εγκαταλείπεις άλλους, θα βρεθείς μέσα σε ένα πλήθος δυσάρεστες συνθήκες, που θα σου αφήνουν ελάχιστες ελπίδες ότι θα τις υπερνικήσεις.

Αν δεις πως εγκαταλείπεις το σπίτι σου, σύντομα θα λυπηθείς δοκιμάζοντας την τύχη σου.

Αν δείτε πως εγκαταλείπετε το πατρικό σας σπίτι, πολύ σύντομα θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας και θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αν δεις πως εγκαταλείπεις τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, δε θα καταφέρεις να ανακτήσεις πολύτιμα πράγματα που έχεις χάσει και θα αποσύρεις την εύνοιά σου από ορισμένους φίλους.

Αν δεις πως εγκαταλείπεις ερωμένη, θα σου πέσει ανεπάντεχα μια καλή κληρονομιά.

Αν δεις πως εγκαταλείπεις θρησκεία, θα δοκιμάσεις θλίψη από επιθέσεις σου σε εξέχοντα άνθρωπο.

Η εγκατάλειψη παιδιού σημαίνει ότι θα χάσεις την περιουσία σου, από έλλειψη νηφαλιότητας και κρίσης.

Η εγκατάλειψη της δουλειάς σου σημαίνει δυσάρεστα περιστατικά, με καυγάδες και υποψία. (Αυτό το όνειρο μπορεί να εκπληρωθεί κατά γράμμα, αν έχει εντυπωθεί στην ξυπνητή σου διάνοια, είτε με εγκατάλειψη κάποιου προσώπου είτε με εγκατάλειψη δική σου από αυτό το πρόσωπο, ή όπως υποδείξαμε, σημαίνει άλλες στενοχώριες).

Αν δεις πως εσύ ή κάποιος φίλος σου εγκαταλείπει πλοίο, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτείς σε κάποια αποτυχημένη επιχείρηση.

Αν όμως δεις συνάμα πως βγαίνεις στην ακτή, τα συμφέροντά σου θα παραμείνουν ασφαλή.

Τα όνειρα εγκατάλειψης, επίσης, μπορούν να είναι μια προειδοποίηση ότι η υγεία μας έχει κάποιο πρόβλημα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε περίπτωση που δούμε τέτοιο όνειρο είναι ένα check up ιατρικό για να διαπιστώσουμε αν αυτό που έχει πρόβλημα είναι η υγεία μας ή η στάση μας απέναντι στη ζωή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια