You dont have javascript enabled! Please enable it! Ελικόπτερο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου ότι βλέπεις ένα ελικόπτερο αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και τα κατορθώματά σου. Κυνηγάς τους στόχους σου με όλο σου το είναι.

Αν δεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα ελικόπτερο σημαίνει ότι ζεις μακριά από τα μέσα σου. Πρέπει να μειώσεις ταχύτητα και να μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις όλο τον κόσμο. Εναλλακτικά, μπορεί να βιώνεις ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Κάποιος μπορεί να φοβάται, κατά την πτήση, ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Αυτό σημαίνει ανασφάλεια και δείχνει ότι φοβάται πως ίσως δεν είναι ικανός να φέρει εις πέρας αυτό με το οποίο καταπιάνεται.

Ο φόβος της πτώσης του ελικοπτέρου, ίσως, στην ερμηνεία του ονείρου, να φαίνεται ο πραγματικός φόβος του ονειρευόμενου να πετάει. Αν στην ζωή δεν φοβάται την πτήση, τότε το όνειρο συμβολίζει τους φόβους του σε άλλους τομείς των δραστηριοτήτων του.

Εάν κάποιος βλέπει στο όνειρο τον εαυτό του ως πιλότο ελικοπτέρου, αυτό είναι ένδειξη επιτυχούς δράσης. Ωστόσο αν με το ελικόπτερο κάνει κύκλους στον αέρα, αυτό συμβολίζει τη στασιμότητα στις εργασίες του.

Αν κάποιος ονειρεύεται τον εαυτό του στο έδαφος και πάνω του περιστρέφεται το ελικόπτερο, να περιμένει επισκέψεις. Αν αντιλαμβάνεται την πτήση του ελικοπτέρου πάνω από το κεφάλι του ως επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα, τότε πρέπει να προσέχει, επειδή ο επισκέπτης δεν έρχεται για καλό.

Αν οι έλικες του ελικοπτέρου κάνουν παράξενο θόρυβο, τότε είναι προμήνυμα ταξιδιού.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια