You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζάρια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε ζάρια, θα έχετε γεγονότα που θα σας προκαλέσουν μεγάλες στενοχώριες.

Στα όνειρα, είναι μια προειδοποίηση ότι αφηνόμαστε στα γεγονότα, χωρίς να κάνουμε κάτι για να κυριαρχήσουμε σε αυτά, και αν συνεχίσουμε έτσι, θα καταφέρουμε πολύ λίγα στη ζωή αυτή.

Αν δείτε πως παίζετε ζάρια θα ταλαιπωρηθείτε από τις κακές συναναστροφές σας και θα χάσετε και χρήματα. Υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος καταστροφής που πλανάται από επάνω σας και χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλες σας τις κινήσεις για να καταφέρετε τελικά να ξεπεράσετε τις όποιες παγίδες.

Στην υγεία σας πρέπει να δείξετε πολλή μεγάλη προσοχή όποιος και στον τρόπο της διατροφής σας.

Αν κρατάς στα χέρια σου ζάρια πρόσεχε γιατί στη ζωή σου ρισκάρεις σε όλους τους τομείς και κινδυνεύεις να φέρεις καταστροφή στον εαυτό σου.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε, σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας. Αν όμως επιλέξετε να συμμετέχετε στο παιχνίδι αυτό ,τότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας ώστε να μην πάρουν τον κατήφορο.

Αν γυναίκα ονειρευτεί ότι ο άνδρας της ή ο εραστής της παίζει ζάρια, αυτό σημαίνει ότι θα στενοχωρηθεί πολύ από άτιμη συμπεριφορά του.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια