You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζακέτα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Είναι ένα από τα όνειρα, τα οποία έχουν σχέση περισσότερο με την ψυχολογία του ατόμου που δέχεται το όνειρο παρά προβλεπτικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το δεύτερο.

Στην πρώτη περίπτωση, αν φοράτε την ζακέτα ενός ηλικιωμένου ατόμου είναι σημάδι ότι αρνείστε το γεγονός ότι έχετε μεγαλώσει. Αν ωστόσο η ζακέτα είναι ηλικιωμένης γυναίκας, είμαστε αυτάρκεις και οι ενέργειές μας καθορίζονται ακριβώς από αυτό.

Στη δεύτερη περίπτωση ζακέτα καινούργια, η οποία αγοράζεται, σηματοδοτεί ένα καλό και ευτυχισμένο γάμο, αν είμαστε ανύπαντροι. Στην περίπτωση που είστε παντρεμένοι μπορείτε να περιμένετε κάποιο ευχάριστο γεγονός.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι φοράς  μια ωραία ζακέτα και καμαρώνεις που την φοράς ένας γάμος είναι πολύ πιθανός.

Αν η ζακέτα που φοράς σου είναι στενάχωρη ή έχει φθορά είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος- η  με κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ζωή σου.

Αν την ζακέτα την φοράει κάποιος άλλος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ζακέτα καινούργια, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα κάνουν έναν καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν είστε παντρεμένος θα σας συμβεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός αυτές τις μέρες.

Αν όμως δείτε ότι φοράτε μια ζακέτα παλιά, βρώμικη και σχισμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και λύπες αυτές τις μέρες είτε παντρεμένος είστε είτε ανύπαντρος.

Αν ονειρευτείτε μαύρη και βρόμικη ζακέτα προσέξτε πολύ. Θα σας βρουν ταλαιπωρίες και προβλήματα.

Η άσπρη ζακέτα ειδικά αν είναι καθαρή και περιποιημένη, να ξέρετε πως προμηνύει κάθε επαγγελματική επιτυχία. Αλλιώς, πρέπει να περιμένετε ατυχίες και δυσκολίες.

Αν βλέπουμε ζακέτα σε μια βιτρίνα, σημαίνει ότι αυτό που αναζητάμε είναι μια σταθερή σχέση.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια