You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζητιάνος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς έναν ηλικιωμένο, ρακένδυτο ζητιάνο, αυτό σημαίνει ότι δεν χειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου και αν δεν προσέξεις, θα χάσεις αξιόλογα ποσά. Κακόβουλα σχόλια για το άτομό σου θα έχουν μεγάλη αρνητική επίπτωση στο καλό σου όνομα.

Αν δεις ότι δίνεις ελεημοσύνη σε ζητιάνο, σημαίνει ότι δεν θα είσαι ευχαριστημένη με το χώρο που ζεις και κινείσαι τώρα.

Αν δεις ότι αρνήθηκες να δώσεις ελεημοσύνη σε ζητιάνο, είναι πολύ κακό σημάδι.

Η γυναίκα που θα ονειρευτεί ζητιάνους, σημαίνει ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να τις δημιουργήσουν εμπόδια και δυσκολίες, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ή ακόμη και στην προσωπική της ψυχαγωγία.

Ασθενής που θα δει στον ύπνο του έχει εγκαταλειφθεί από τους συγγενείς του, και αναγκάζεται να ζητιανέψει, να έχει υπόψη του∙ θα δαπανήσει πολλά ακόμη για τη θεραπεία το κατάδικος που θα δει το όνειρο αυτό θα αναγκαστεί να ξοδέψει χρήματα που δεν έχει.

Για τους γέρους και τις γριές, το όνειρο σημαίνει ότι θα ει­σπράττουν πολλή αγάπη από τα παιδιά τους, προ­αναγγέλλει δε ευτυχισμένα και ήσυχα γηρατειά.

Αν δεις ότι έρχεται στο σπίτι σου ζητιάνος, κάποιος θα σε εκμεταλλευτεί.

Αν δεις ζητιάνους να γυρνούν στους δρόμους και να βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ένα μικρό παιδί με βρώμικα χέρια να είναι ζητιάνος σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες στην εργασία ή στα οικονομικά σου, αλλά σύντομα θα τα ξεπεράσεις όλα και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αν στο όνειρο σου δεις κάποιον συγγενή (πατέρα, μητέρα ή αδερφό) να είναι ζητιάνος, σημαίνει ότι αυτοί θα έχουν τύχη και ευτυχία.

Αν δεις ζητιάνο έξω από μοναστήρι ή εκκλησία να ζητάει ελεημοσύνη σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τον σύντροφο ή κάποιον στενό συγγενή σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια