You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζωγράφος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου τον εαυτό σου να είναι ζωγράφος, να ξέρεις πως σε προστατεύουν ισχυρά άτομα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα σχετικά με τη δουλειά σου.

Εάν δεις άλλον να ζωγραφίζει ή κοιτάς ζωγραφιές ή πίνακες, σε περιμένουν κέρδη και επαγγελματική άνοδο.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι ζωγραφίζεις με όμορφα χρώματα, είναι σημάδι πως γρήγορα θα βρεις τον άνθρωπο που ποθείς.

Αν κάποιος άντρας, που δεν είναι ζωγράφος, βλέπει ότι ζωγραφίζει στο όνειρό του είναι οιωνός ότι θα του κάνουν πολλές προτάσεις για δουλειά αλλά τα λεφτά που θα βγάλει θα είναι λίγα.

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι ζωγραφίζεις το πορτραίτο του αγαπημένου σου, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι ποζάρεις και ένας άλλος ζωγράφος σου φτιάχνει το πορτραίτο σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς στα μάτια του ή της αγαπημένης σου.

Αν ονειρευτείς ότι έχεις πάει σε έκθεση ζωγραφικής, θα σε καλέσουν σε γλέντι ή σε γάμο. Γενικά θα βρεθείς σε καταστάσεις χαράς και ευτυχίας. 

Αν πουλάς έργα ζωγραφικής, θα μπερδευτείς σε μια άσχημη υπόθεση.

Αν δεις ότι είσαι ζωγράφος και έχεις ζωγραφίσει έναν πίνακα με θάλασσα, να ξέρεις πως θα περάσεις πολλές φουρτούνες, χωρίς όμως να σε εγκαταλείψουν οι ελπίδες σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια