You dont have javascript enabled! Please enable it! Ηφαίστειο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Βίαιη διαμάχη που θα θέσει σε κίνδυνο την υπόληψη σου, προοιωνίζεται το ηφαίστειο στο όνειρο.

Αν είσαι μια νέα γυναίκα που θα δει ηφαίστειο στον ύπνο της, σημαίνει ότι η φιλαυτία και η απληστία σου, θα σε οδηγήσουν σε άσχημες περιπέτειες.

Ένα ηφαίστειο που είναι ενεργό και βγάζει λάβα, καπνούς και προκαλεί σεισμούς, σημαίνει κάποια ξαφνική φασαρία, τσακωμούς, προβλήματα και άσχημη τροπή κάποιας αισθηματικής ή οικογενειακής κατάστασης.

Εάν το ηφαίστειο είναι σε ενέργεια, κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από την έκρυθμη κατάσταση στα επαγγελματικά σας, αν δεν είστε αποφασιστικοί,

Εάν το ηφαίστειο είναι ανενεργό, τα πράγματα ή υποβόσκουν και δουλεύουν ύπουλα ή είναι ήρεμα. Λάβετε πάντως τα μέτρα σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ηφαίστειο από μακριά, σημαίνει ότι θα αναμειχθείτε στα εσωτερικά φιλικής σας οικογένειας, χωρίς μάλιστα να το θέλετε.

Αν στο όνειρό σας πλησιάζετε στο ηφαίστειο και το περιεργάζεστε, οι ταραχές και η αναστάτωση θα συμβούν μέσα στο σπίτι σας αν οι φλόγες και η λάβα φθάσουν μέχρι το σπίτι σας, το όνειρο είναι καλό.

Ο κρότος της εκρήξεως από ηφαίστειο σημαίνει πως θα ακούσετε κάποια σοβαρή είδηση για μια υπόθεση που θα σας φέρει μεγάλη αναστατώσει γύρω από τα αισθηματικά σας.

Αν η θέα του ηφαιστείου είναι ευχάριστη και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει πως είστε μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που ξυπνά τον ερωτικό πόθο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια