You dont have javascript enabled! Please enable it! Ποδήλατο | Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα όπου εμφανίζονται ποδήλατα ανήκουν στην ομάδα των ονείρων με μέσα μεταφοράς. Στην περίπτωση του ποδηλάτου, η δύναμη της ώθησης δεν είναι ο κινητήρας, δηλαδή μια ξένη δύναμη σε εμάς, αλλά είναι δική μας και, επιπλέον, το ποδήλατο είναι ένα όχημα προσωπικό.
Δεδομένου ότι τα μέσα μεταφοράς σε γενικές γραμμές, συμβολίζουν μια εξέλιξη, ένα δυναμικό στάδιο της ζωής μας, τα όνειρα στα οποία εμφανίζονται ή χρησιμοποιούνται ποδήλατα μας δείχνουν ότι σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δράσουμε με αυτονομία, απόλυτη ανεξαρτησία και βασιζόμενοι αποκλειστικά στις ικανότητές μας, χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Αν δείτε ότι κάνετε ποδήλατο και τρέχετε ευχάριστα και ανεμπόδιστα, σύντομα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Αν είστε γυναίκα και κατεβαίνετε κατηφόρα με ποδήλατο, να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας για να μη σας παρεξηγήσουν.

Αν δεις πως κατεβαίνεις από ποδήλατο, σημαίνει ότι θα βιώσεις ερωτικά προβλήματα ή δυσκολίες στο γάμο σου (για τους παντρεμένους).

Στην εργασία σας αν δείτε ότι ανεβαίνετε ανηφόρα με ποδήλατο και φτάνετε στο τέρμα της να είστε σίγουροι για την επιτυχία σας.

Αν δεις ότι αλλάζεις ρόδα ή λάστιχο σε ποδήλατο, θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσει.

Αν δεις πως είσαι ανεβασμένος σε ποδήλατο και κάνεις ποδηλασία σε μια όμορφη διαδρομή γεμάτη δέντρα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι ελπίδες σου θα πραγματοποιηθούν και οι δουλειές σου θα πάνε καλά.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια