You dont have javascript enabled! Please enable it! Πρώην - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Σε γενικές γραμμές αν δεις στον ύπνο σου τον/την πρώην σου ή τον αρραβώνιαστικο/ιά σου αυτό είναι ένα ζωντανό θα έλεγα σημάδι ότι τον σκέφτεσαι! Επίσης σημαίνει πως αν δεις τον πρώην σου πολλές φορές μπορεί να σημαίνει πως περνάς μια κατάσταση που δεν επιθυμείς ή ότι η τωρινή σου σχέση δεν σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά!

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι έχετε θυμώσει με τον πρώην σας αυτό σημαίνει ότι ίσως να έχετε σοβαρές διαφωνίες με το ζευγάρι σας οι οποίες οδήγησαν ή θα οδηγήσουν στον χωρισμό. Αυτό το όνειρο σας συμβουλεύει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαμάχες με τον σύντροφο σας!

Αν δείτε ότι ο πρώην σας είναι ξανά σύντροφο σας αλλά αυτό σας στεναχωρεί, αυτό σημαίνει ότι κάτι υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας που σας πληγώνει και σας κάνει έξαλλους! 

Αν ονειρευτείτε ότι ο πρώην σας πεθαίνει αυτό είναι συμβολικό και μας δείχνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνετε νέα σχέση ή ακόμα μπορεί και να παντρευτείτε κάποιον άλλο. 

Αν δείτε τον πρώην σας να σας δίνει κάποιο δώρο αυτό σημαίνει μεγάλη χαρά σε εσάς ή στην οικογένεια σας!

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συζητάτε με τον πρώην σας αυτό σημαίνει ότι θα έχετε συγκρούσεις από ζήλια με οργή και κατηγορίες από το συγκεκριμένο πρόσωπο! 

Αν δείτε ότι κάνετε σεξ στον ύπνο σας με τον πρώην σας σημαίνει ότι υπήρξαν κακές κουβέντες για εσάς και συκοφαντίες στην σχέση σας!

Αν δείτε ότι έχετε παιδί με τον πρώην σας ενώ δεν έχετε στην πραγματική σας ζωή αυτό σημαίνει ότι έχετε περάσει πολύ καλές στιγμές με τον σύντροφο σας και ότι θα θέλατε να τις επαναλάβετε για να φτιάξετε την ποιότητα της σχέσης σας!

Αν δείτε στον ύπνο σας το σπίτι του πρώην σας αυτό σημαίνει ότι είστε ακόμα συναισθηματικά ευάλωτοι με το πρόσωπο αυτό!

Αν δείτε τον πρώην σας να σας λέει ότι σας αγαπά αυτό μας δείχνει ότι εσείς τον αγαπάτε πολύ ακόμα!


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια