You dont have javascript enabled! Please enable it! Χωρισμός - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δεν θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Είναι διαφορετικό το όνειρο αυτό από το όνειρο του αποχωρισμού και της απώλειας, διότι υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες. Για τις διαφορές αυτές αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία ονείρων.

Το διαζύγιο αλληγορικά δηλώνει ότι έχουμε χωρίσει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό μας εαυτό. Σαν να είμαστε δύο πρόσωπα σε ένα σώμα. Το ένα δεν υπακούει το άλλο, όπως ο συνειδητός με τον ασυνείδητο κόσμο τους δεν συνυπάρχουν. Πρόκειται για διαταραγμένη ψυχή χωρίς συνείδηση που κάνει αυτό που θέλει χωρίς να έχει έλεγχο στις κινήσεις του σαν άτομο.

Αν χωρίζετε από την οικογένειά σας, σημαίνει επαγγελματικά πολλή μεγάλη αλλαγή, μετακίνηση ή μετάθεση. 

Καλό όνειρο είναι μετά από ένα χωρισμό της πραγματικότητας να δούμε  πως πάμε ένα ταξίδι μόνες ή εκεί συναντούμε κάποιον άλλο. Αυτό δείχνει ότι ξεπερνάμε την παλιά μας ζωή και αποκτάμε μια νέα σχέση. Γίνεται μια αλλαγή και αποκτάμε κάτι νέο. Το όνειρο όμως δείχνει την επιθυμία μας εκεί που πάμε να είμαστε πιο τυχεροί.

Αν ονειρευτείς ότι χωρίζεις τον άντρα σου, σημαίνει ότι τον αγαπάς και τον σκέφτεσαι. Ο έρωτάς σου γι’ αυτόν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και ο γάμος σας θα πετύχει.

Αν όμως δούμε ότι άλλο ζευγάρι χωρίζει είναι ο αποχωρισμός του αρχέτυπου. Ότι λειτουργούμε μόνες. Σαν όνειρο προβολής, αυτό το ζευγάρι είμαστε εμείς. Όμως μπορεί να πρόκειται αληθινά για αυτό το ζευγάρι. Ξέρουμε ότι δεν πάνε καλά και το υποσυνείδητο τους έχει χωρίσει πριν την ώρα τους. Επίσης είναι ο δικός μας φόβος ότι θα μας χωρίσει ή θα μας εγκαταλείψει ο σύντροφός μας, όπως χώρισε εκείνο το ζευγάρι, ή η πεποίθηση ότι ο χωρισμός είναι για άλλους και όχι για μας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
4.5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια