Το Feng Shui του σπιτιού σας, ελκύει ή διώχνει τα χρήματα; Μήπως το feng shui του σπιτιού σας μπλοκάρει την εισροή χρημάτων; Κάντε το τεστ και ανακαλύψτε πόσο έλκει την αφθονία το feng shui του σπιτιού σας.
 

Μπροστά από το σπίτι σας υπάρχει

Τα διπλανά κτήρια είναι

Τα υδραυλικά του σπιτιού σας

Η κεντρική πόρτα του σπιτιού σας

Μπαίνοντας στο σπίτι σας

Η νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού σας

Οι βεράντες του σπιτιού σας είναι

Τα έπιπλα και αντικείμενα του σπιτιού είναι

Το ακριβότερο διακοσμητικό αντικείμενο που έχετε στο σπίτι σας είναι

Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι σας είναι

Ανοίγοντας την εξώπορτα σας βλέπετε

Από τότε που μετακομίσατε στο σπίτι σας τα οικονομικά σας

Τεστ: Φενγκ Σούι & Πλούτος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Κάτι πρέπει να κάνετε, γιατί το Feng Shui του σπίτι σας δεν ελκύει και τόσο τα χρήματα. Ανανεώστε τους χώρους σας, ομορφύνετε τη βεράντα σας και προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε μερικά πράγματα ώστε να κινείτε άνετα η ενέργεια σε όλους τους χώρους σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις νοτιοανατολικές γωνιές όλων των δωματίων σας, τοποθετώντας εκεί σύμβολα πλούτου όπως πέτρες κιτρίνη, χρυσό ή χρήματα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Το Feng Shui του σπιτιού σας δείχνει ότι ναι μεν έρχονται χρήματα, αλλά το σπίτι δεν τα συγκρατεί. Ανοίγετε συχνά τα νοτιοανατολικά σας παράθυρα και τοποθετήστε σε διάφορα σημεία γεμάτους κουμπαράδες, δείχνοντας στις ενέργειες ότι θέλετε να αποταμιεύσετε κάτι. Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους γεμίσετε και με ρύζι ή άλλα δημητριακά ανακατεμένα με νομίσματα. Φρεσκάρετε τη πόρτα εισόδου σας και την βεράντα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Τότε το Feng Shui του σπιτιού σας προσελκύει πλούτο και ευημερία. Φροντίστε να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, ανανεώνετε συχνά τους χώρους σας. Θέσετε τους στόχους σας, τοποθετώντας στην νοτιοανατολικότερη γωνιά του σπιτιού σας αντικείμενα και φωτογραφίες με πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε και φωτογραφίες με μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε.
Μοιράσου

2 Σχόλια

  1. Ευχαριστώ πολύ!

     

Αφήστε ένα σχόλιο

TOP

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
X