Νυχτερινή λειτουργία

Μπορεί ένα διακοσμητικό με λίγα ευρώ, από γνωστό παιχνιδομάγαζο, με την μορφή ελέφαντα  να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο? Και όμως μπορεί . Δεν θέλει χρήματα ή κόπο. Θέλει τρόπο.

Ο ελέφαντας στο φενγκ σούι συμβολίζει την τη δύναμη, την αξιοπρέπεια, τη βιωματικότητα, τη γονιμότητα, τη σύνεση, τη σοφία και τη νοημοσύνη.
Αν τοποθετήσεις έναν  ελέφαντα μέσα στο σπίτι σου κοντά στην κύρια είσοδο του σπιτιού σου , σε θέση ο ελέφαντας να κοιτάει προς το εσωτερικό, τότε καλωσορίζεις στο σπίτι σου την καλή τύχη. Τοποθετήστε τον ελέφαντα σε εκείνο το σημείο του σπιτιού και θα έρθουν σύντομα ευλογίες.

Επίσης ο ελέφαντας αν τοποθετηθεί κοντά στην πόρτα θα φέρει επαγγελματική επιτυχία.

Για την προστασία του σπιτιού από κλέφτες, την κακή τύχη  και την γλωσσοφαγιά τοποθετείστε τον ελέφαντα διαγώνια να κοιτάει προς τα έξω.

Αν τοποθετήσετε τον ελέφαντα δίπλα στο κρεβάτι σας εκείνος θα σας κάνει γόνιμους. Εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε 2 αγαλματάκια που θα συμβολίζουν την μαμά και το μωρό ελέφαντα.

Ο ελέφαντας που θα τοποθετηθεί στο γραφείο του παιδικού δωματίου, θα φέρει γνώση, σοφία και ακαδημαϊκή επιτυχία.

Αποφύγετε να τοποθετείτε ελέφαντες στο μπάνιο ή την κουζίνα.

Επίσης να φερθείτε στον ελέφαντα με σεβασμό και μην τον τοποθετείτε στο πάτωμα.

Τα καλύτερα υλικά που θα δώσουν δύναμη στον ελέφαντα είναι το κεραμικό και το μέταλλο.

Καλύτερα να πάρετε 2 διακοσμητικούς ελέφαντες γιατί τα ζώα αυτά στην πραγματικότητα είναι πολύ κοινωνικά και θέλουν παρέα.

Αν ο κήπος σας έχει συντριβάνι ή νερό μπορεί να τοποθετηθεί και έξω από την κύρια πόρτα.

Το νερό παρέα με τον ελέφαντα φέρνει χρήματα.

Εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετείτε τους ελέφαντες δίπλα από κάτι δεξιά και αριστερά.
Ο αρσενικός ελέφαντας πρέπει να μπαίνει πάντα αριστερά και ο θηλυκός πάντα δεξιά. Για να τους ξεχωρίσετε ο αρσενικός ελέφαντας θα έχει την προβοσκίδα του πάνω η κάτω, ενώ ο θηλυκός θα την έχει πάντα κουλουριασμένη.

Για το 2021 οι ειδικοί του φενγκ σούι προτείνουν να τοποθετείται ο ελέφαντας στο σπίτι σας ανατολικά για να αποφευχθει η κακή τύχη, η να κρεμαστεί στο αυτοκίνητό σας.

Για χρήματα το 2021 τοποθετήστε στην βορειοδυτική γωνία του σπιτιού σας. Ο ελέφαντας να έχει το χρώμα του χρυσού

Για επαγγελματικές επιτυχίες το 2021 τοποθετήστε το νοτιοανατολικά στο σπίτι σας. Εκτός αν εκεί βρίσκεται η κρεβατοκαμαρα σας γιατί φέτος θα φέρει μοναξιά.

Για υγεία, για να μην υπάρχει βία, ληστείες και κουτσομπολιό τοποθετήστε το στο κέντρο του σπιτιού σας τo 2021 και να κοιτάει προς τα έξω στην πόρτα.

Το 2021 αν τοποθετηθεί στον βορρά βοηθάει για να νικηθούν δικαστήρια, την αποφυγή τσακωμών και το χάσιμο χρημάτων.

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

🠕

X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!