You dont have javascript enabled! Please enable it! Σύμβολα του Feng-shui και τι σημαίνουν - Μαντείον

Τα σύμβολα στο Feng-shui και η σημασία τους:
 
Υπάρχουν πολλά σημαντικά σύμβολα του feng shui.
Ποια είναι και πώς τα χρησιμοποιούμε;
 
Λουλούδια:
Δίνουν ενέργεια και φέρνουν καλή τύχη. Είναι ικανά να ενισχύσουν το θετικό chi σε όλα τα σπίτια. Μόνο ζωντανά λουλούδια πρέπει να τοποθετούνται στο σπίτι, δηλαδή λουλούδια μέσα σε γλάστρες. Αλλά και τα λουλούδια από μετάξι μπορούν επίσης να δώσουν θετική ενέργεια στο χώρο.
 
Πουλιά:
Τα πουλιά είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα feng shui σύμβολα. Δηλώνουν την έμπνευση και την ελευθερία, καθώς και την δημιουργικότητα. Διαφορετικά είδη πουλιών σημαίνουν διαφορετικά πράγματα στο feng shui . Το περιστέρι συμβολίζει την ειρήνη ή την επίλυση συγκρούσεων και την απομάκρυνση της αρνητικότητας, η καρακάξα είναι προάγγελος καλών ειδήσεων, ο γερανός σημαίνει συνήθως τη γέννηση ή την αναγέννηση.
 
Ψάρια:
Υπάρχουν πολλά ψάρια που χρησιμοποιούνται ως ειδικά σύμβολα του feng shui, αλλά υπάρχουν δύο είδη ψαριών έχουν ιδιαίτερη σημασία. Το πρώτο είναι το ψάρι δράκος. Πιστεύεται ότι είναι τα πιο καθαρά ψάρια και συνδέονται με την πνευματική ενέργεια. Το δεύτερο είδος είναι το ψάρι Koi, που φέρνει καλή τύχη. Ο αριθμός των ψαριών είναι εξίσου σημαντικός, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει 9 ψάρια, ένα εκ των οποίων πρέπει να είναι μαύρο.
 
Βούδας:
Ο Βούδας ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο σημαντικά feng shui σύμβολα. Δηλώνει την φώτιση, την γνώση, την ειρήνη κ.α.
 
Σκυλιά Fu:
Είναι ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα του feng shui. Περισσότερο θυμίζουν λιοντάρια παρά σκυλιά. Τα σκυλιά Fu τα έχετε δει τοποθετημένα μπροστά από παλάτια, σε βασιλικές κατοικίες, σε ναούς, στις εισόδους μεγαλοπρεπών κτιρίων. Είναι ένα από τα πιο ισχυρό σύμβολα που συμβολίζει την προστασία από το κακό. Τα σκυλιά Fu θα πρέπει πάντα να αγοραστούν σε ζευγάρι και σε περίπτωση που ένα από αυτά σπάσει, τότε θα πρέπει και τα δύο να πεταχτούν και να αντικατασταθούν. Επίσης, είναι καλό να τοποθετούνται σε εισόδους.
 
Άλογα:
Είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά σύμβολα του feng shui. Από όλα τα σύμβολα του feng shui, αυτό είναι ίσως το πιο άγνωστο. Το άλογο είναι σύμβολο της ταχύτητας, της ευημερίας, της ελευθερίας και της φήμης. Το άλογο τοποθετείται στα νότια ή στα βόρεια του σπιτιού, για να προσελκύσει ενέργεια και καλή τύχη.
 
Νυχτερίδες:
Θεωρείται ότι είναι ένα σύμβολο του πλούτου. Δηλώνει την ευημερία, τη μακροζωία και την ευτυχία.
 
Χελώνες :
Η χελώνα είναι ένα από τα τέσσερα ουράνια ζώα και συμβολίζει το βορρά. Οι χελώνες πιστεύεται ότι φέρνουν ευημερία και καλή τύχη στο σπίτι καθώς και στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτό. Τοποθετούνται στα βόρεια του σπιτιού σε μονό αριθμό.
 
Δέντρα Gem:
Είναι τα δέντρα με τους κρυστάλλους και είναι σε θέση να φέρουν την αύξηση της τύχης και της ευημερίας στη ζωή του ατόμου. Μερικά από τα πιο κοινά δέντρα κρυστάλλων είναι εκείνα με κοράλλια ή με αμέθυστο.

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια