You dont have javascript enabled! Please enable it! Το εκκρεμές και το μεγάλο μυστικό του. - Μαντείον

Ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα στην κατηγορία των “θεραπειών”, δηλαδή στην εναρμόνιση των 5 στοιχείων είναι η χρήση του εκκρεμούς. Μιλάμε για το ρολόι εκκρεμές, που ίσως να συναντήσει κάποιος μέσα σε πιο παλιά σπίτια, των παππούδων και γιαγιάδων μας ή σε πολύ πιο κλασσικά σπίτια που τους αρέσει η ρουστίκ αισθητική.

Το εκκρεμές ρολόι χρησιμοποιείται από πολλούς δασκάλους φενγκ σούι και φυσικά το χρησιμοποιώ κι εγώ για την εναρμόνιση του άστρου 5. Επειδή το φενγκ σούι είναι μια επιστήμη έρευνας και εφαρμογής, ύστερα από πολλά πειράματα παρατηρήθηκε ότι ο μεταλλικός ήχος που παράγει το εκκρεμές απαλύνει τις επιπτώσεις που δημιουργεί η ενέργεια 5, το άστρο δηλαδή που ονομάζεται και άστρο του αυτοκράτορα, αλλά είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο άστρο και μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε ένα χώρο, μέχρι και θάνατο, ολική οικονομική καταστροφή κλπ.

Βέβαια κάποιος θα πρέπει να κάνει για μένα μια μελέτη φενγκ σούι και να μην τσιγκουνευτεί, γιατί πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός που θα σηματοδοτήσει την μετέπειτα πορεία στην ζωή. Θα επηρεάσει θετικά όλους του τομείς και θα μας ξελασπώσει από τυχόν προβλήματα. Αν η ευτυχία μας δεν είναι σημαντική τότε τι είναι; Και όπως τονίζω συνέχεια το φενγκ σούι είναι η τέχνη της ευτυχίας. Αν κάνει κάποιος μελέτη φενγκ σούι θα αποκαλυφτεί που είναι το κάθε άστρο και πως αλληλεπιδρά με τους κατοίκους. Έτσι θα δω και που είναι το άστρο 5 και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια θεραπεία.

Το ρολόι θα πρέπει να έχει χρυσό εκκρεμές εσωτερικά και ο ήχος του να είναι αυτοκρατορικός, σαν τα γκονγκ που χτυπούσαν όταν ήταν να προσέλθει ο αυτοκράτορας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να είναι και κουρδιστά. Η χρήση του εκκρεμές εξασφαλίζει μια εν μέρη προστασία από τις “αταξίες” του άστρου 5. Και να διευκρινίσω πάλι εδώ ότι με την λέξη άστρο στο φενγκ σούι εννοούμε μια γήινη μεταμόρφωση της ενέργειας Qi.

Πηγή: fengshui.gr

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια