You dont have javascript enabled! Please enable it! Άνεμος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο άνεμος που φυσάει δυνατά σημαίνει πως έχετε μεγάλη εγωπάθεια, αδιαφορείτε για τους συντρόφους σας και τις σχέσεις σας δεν τις κοιτάτε ποτέ σοβαρά. Αν δείτε ότι άνεμος είναι απαλός, γλυκός και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα τότε σημαίνει ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

Αν δεις ότι περπατάς κόντρα στον άνεμο, σημαίνει ότι θα έχεις τη δύναμη ν΄ αποφύγεις μεγάλες προκλήσεις και θα καταφέρεις με επιμονή, την επίτευξη των στόχων σου.

Αν είστε ελεύθεροι, ο άνεμος συμβολίζει ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε να περιμένετε κίνηση από αυτό.

Αν ο άνεμος σε σπρώχνει χωρίς εσύ να το θέλεις, σημαίνει ότι εμπορικές αποτυχίες και πίκρα στα αισθηματικά.

Ο απαλός και φρέσκος άνεμος φέρνει ευκαιρίες κι επαγγελματική άνοδο.

Αν ο άνεμος που φυσά είναι δυνατός και θορυβίζει θα πρέπει μα προσέξετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας αλλά και πρόσωπα που συνωμοτούν εναντίον σας.

Αν στ΄ όνειρο σου δεις ότι ο άνεμος σε σπρώχνει προς τα εκεί που θέλεις να πας, σημαίνει ότι θα υπάρξουν άτομα, από κει που δε θα το περιμένεις, που θα σε βοηθήσουν και θα σε υποστηρίξουν απέναντι στους εχθρούς σου.

Αν ο άνεμος στροβιλίζει σημαίνει λόγια, ανακατέματα και μπερδέματα ενώ αν γίνεται ανεμοστρόβιλος και δείτε να παρασύρει στο πέρασμά του αντικείμενα, σπίτια, ζώα κ.λ.π. το όνειρο είναι αρνητικό και προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή, ακόμα κι ένα διαζύγιο που μπορεί να μη το περιμένετε. Αν ο άνεμος σας τυφλώνει σημαίνει αποτυχημένες σχέσεις.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια