You dont have javascript enabled! Please enable it! Λεωφορείο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Αν βρίσκεσαι μέσα στο λεωφορείο σημαίνει ότι θα σου  παρουσιαστεί μια ευκαιρία η οποία θα βελτιώσει το κοινωνικό κι επαγγελματικό σου επίπεδο. 

Αν ανεβαίνουμε σε ένα λεωφορείο γεμάτο με κόσμο αντανακλά την ανάγκη μας για αυθεντικές, ανθρώπινες επαφές, προκειμένου να αισθανθούμε ζωντανοί, ή για να καλυτερέψουμε το κοινωνικό κι επαγγελματικό μας επίπεδο.

Αν το λεωφορείο είναι άδειο και είμαστε εμείς ο μόνος επιβάτης, είναι σημάδι ντροπαλότητας, εσωστρέφειας ή εγωκεντρισμού.

Αν δεις ότι οδηγείς λεωφορείο, σημαίνει ότι έχεις τον έλεγχο των υποθέσεών σου.

Αν οδηγείς λεωφορείο σε ίσιο δρόμο, σημαίνει ότι στην πορεία όλα θα σου έρθουν καλά.

Αν μπαίνεις σε λεωφορείο για να ταξιδέψεις κοντά ή μακριά, θα έχεις σίγουρη επιτυχία.

Αν δεις ότι ταξιδεύεις άνετα και ευχάριστα, όλα θα κυλήσουν ομαλά στη ζωή σου και θα έχεις επίσης κάποια επιτυχία στο άμεσο μέλλον.

Αν στο όνειρο σου βλέπεις ένα λεωφορείο, και μόνο αυτό, είναι οιωνός για μια πρόταση (επαγγελματική ή άλλη) που θα δεχθείς σύντομα και η οποία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Στα επαγγελματικά, τις περισσότερες φορές ένα λεωφορείο στον ύπνο μας σημαίνεις θετικές εξελίξεις.

Το όνειρο με λεωφορείο για τους ανύπαντρους μπορεί να σημαίνει και επερχόμενη πρόταση γάμου.

Αν  το λεωφορείο που δεις είναι σχολικό, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή που θα σου  δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις έναν  παιδικό σου στόχο.

Αν δεν βρίσκεσαι μέσα στο λεωφορείο σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή σου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Αν όταν έρχεται το λεωφορείο, και πριν να μπορέσουμε να μπούμε, κατεβαίνουν κάποιοι επιβάτες, σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή δεν είναι τελειωτική, και ότι οι επόμενες επιτυχίες μας θα είναι περαστικές και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε αυτή τη νέα κατάσταση, ή να αποφασίσουμε για μια νέα αλλαγή.

Αν δεις στο όνειρό σου να περιμένεις στη στάση να έρθει ένα λεωφορείο, σημαίνει ότι περιμένεις αλλαγές στη ζωή σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα λεωφορείο με χαλασμένη μηχανή ή διαλυμένο ή γεμάτα σκουριά, και βρώμες, τότε θα ακούσεις δυσάρεστα νέα ή θα περάσεις ταλαιπωρίες.

Αν δεις ένα λεωφορείο και τον οδηγό του στο όνειρό σου, αυτό δείχνει ότι θα αναλάβεις πρωτοβουλίες σε κάποιο έργο ή γενικότερα ότι έχεις τάσεις για να ηγηθείς σε μια ομάδα ή στη δουλειά σου. Με απλά λόγια, σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο. Για τους επαγγελματίες, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη τους.

Αν δεις όμως ότι είσαι οδηγός σε λεωφορείο αυτό συμβολίζει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου να πας μπροστά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Αν οδηγείς γρήγορα, τότε ίσως είσαι λίγο βιαστικός και πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή.

Αν δεις στο όνειρό σου ατύχημα με λεωφορείο η ερμηνεία είναι ότι θα έχεις δυσκολίες και εμπόδια στην προσωπική ζωή αλλά και στη δουλειά.

Τέλος, αν ταξιδεύεις στριμωγμένος, θα βρεις μπροστά σου πολλά εμπόδια και θα βασανιστείς, αλλά θα πετύχεις τελικά τους σκοπούς σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια