You dont have javascript enabled! Please enable it! Άγαλμα Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου άγαλμα τότε θα βρεθείς σε απόσταση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις αδυναμία και να χάσεις την ενεργητικότητά σου.

Αν όμως είδες στο όνειρό σου να θαυμάζεις ή να ακουμπάς ένα ωραίο άγαλμα κάποιου μεγάλου άντρα ή του Θεού, να περιμένεις επιτυχίες και θα ακούσεις ευχάριστα γεγονότα.

Επίσης μπορεί να παρουσιαστεί ως οδυνηρός εφιάλτης που να μας δείχνει μεταμορφωμένους σε άγαλμα, όπου αποκαλύπτει το φόβο μας να βρεθούμε σε μία απελπιστική κατάσταση, σχεδόν πάντα σεξουαλικού χαρακτήρα, λόγω αυτού είναι ένα όνειρο που συνηθίζει να χρησιμοποιείται για να μας δείξει ότι η ψυχρότητα προέρχεται από φόβο ή ανικανότητα.

Αν πάλι δεις άγαλμα με άλογο θα έχεις επιτυχία σε ότι σχεδιάζεις.

Όταν δεις τον άνδρα που αγαπάς άγαλμα, δηλώνει ότι κάτι έχει πετρώσει και δεν προχωράει η σχέση. Όταν το άγαλμα ζωντανέψει θα υπάρξει μια εξέλιξη.

Όταν βλέπουμε ότι πετρώνουμε έναν άνδρα και τον μετατρέπουμε σε άγαλμα δηλώνει ότι τον θαυμάζουμε και τον  θέλουμε μόνο για μας.

 Αν δείτε πως εσείς είστε το άγαλμα, η σχέση σας διατρέχει κίνδυνο διαλυσης γιατί έχουν αλλάξει τα αισθήματα που είχατε κάποτε για το πρόσωπο αυτό καθώς κι ότι σε επαγγελματικό επίπεδο παραμένετε στάσιμοι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε αγάλματα τότε θα έχετε ευχάριστα νέα στην εργασία σας. 

Αν το άγαλμα που θα δεις είναι Θεάς, τότε σημαίνει μεγάλη και σύντομη επιτυχία.

Αν δείτε πολλά αγάλματα μαζί σε καλή κατάσταση σημαίνει ότι θα συναντηθείτε με παλιούς γνώριμους, ενώ αν τα αγάλματα είναι κατεστραμμένα θα συναντήσετε εμποδισμένες καταστάσεις.

Αν δεις πολλά αγάλματα μαζί, τότε εξ’ αιτίας σου θα έχεις αποτυχία στις προσπάθειές σου.

Αν βλέπουμε ένα άγαλμα, που δακρύζει ή κλαίει αντιπροσωπεύει κάποιο θαύμα. Έχουμε καταφέρει κάτι, που νομίζαμε αδύνατο. Εναλλακτικά, το δακρυσμένο άγαλμα συμβολίζει το πάθος και την αφοσίωση.

 Ειδικά, αν είδες το άγαλμα κινιόταν σαν να ήταν ζωντανό, σε περιμενουν επιτυχίες στις δουλειές σου και τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά.

Αν όμως δεις δυο ή περισσότερα αγάλματα μαζί, τότε θα συμβεί κάτι που θα σε στενοχωρήσει.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια