You dont have javascript enabled! Please enable it! Άρωμα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βάζατε άρωμα, είναι προμήνυμα στεναχώριας και απογοήτευσης. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί ο εγωισμός και η ισχυρογνωμοσύνη σας, θα σας φέρουν σε ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε πως μυρίζατε ένα ωραίο άρωμα, πολύ σύντομα θα κάνετε νέα σχέση που θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία. Οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες θα βελτιωθούν.

Αντιθέτως, αν δείτε πως αρωματίζεστε με αρώματα, προσέξτε τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί δεν είναι όπως φαίνονται.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ένα γλυκό άρωμα σημαίνει ότι κάτι χαρούμενο θα της συμβεί ή θα πάρει δώρο.

Αν το άρωμα είναι ευχάριστο κι ελαφρύ το όνειρο μας μιλά για καλά άτομα και συναισθήματα, ενώ αν το άρωμα είναι δυνατό και δυσάρεστο, μας μιλά για πρωτόγονα άτομα και για κακές πράξεις και συναισθήματα. Αυτό ισχύει είτε το άρωμα ανήκει σε άλλο άτομο ή βγαίνει από εμάς.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί τον εαυτό της στο κρεβάτι να φορά μόνο το άρωμά της, είναι οιωνός για έντονη ερωτική ζωή αλλά και για έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Αντίθετα, αν ένας άντρας δει μια γυναίκα στο κρεβάτι με το μεθυστικό άρωμά της, σημαίνει ότι θα έχει άστατη σεξουαλική ζωή και αλλαγές συντρόφων.

Αν μυρίσεις στο όνειρό σου άρωμα να αναδύεται από τάφο κάποιου συγγενή σου, π.χ. πατέρα ή μητέρας, σημαίνει ότι έχεις την ευλογία τους.

Αν δεις στο όνειρό σου να μυρίζεις ένα λουλούδι με ωραίο άρωμα, και είσαι γυναίκα, είναι οιωνός ότι μπορεί να μείνεις έγκυος.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια