You dont have javascript enabled! Please enable it! Άχυρο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των αγροτικών προϊόντων, που στα όνειρα θεωρούνται συνώνυμα του πλούτου και της επιτυχίας μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια και εργασία, έτσι και το άχυρο αποτελεί ένδειξη τέτοιου πλούτου όπως το βλέπουμε στο όνειρο.

Αν ονειρευτείς άχυρο, σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα δουλέψεις πολύ σκληρά χωρίς όμως αποτέλεσμα και θα υπάρχουν προβλήματα υγείας που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί σωρούς από άχυρα, σημαίνει ότι ο χρόνος της θα πάει χαμένος με άσκοπες δραστηριότητες και κουβέντες με αποτέλεσμα να την κακοχαρακτηρίσουν για αυτά και να χάσει την ευκαιρία βρει σύζυγο που μαζί του θα πέρναγε μια καλή ζωή.

Αν δείτε στο όνειρό σας άχυρα σπαρ­μένα γύρω τριγύρω στον αγρό, σημαίνει ότι σας παρουσιάζεται η κατάλληλη περίσταση για να κερδίσετε, πλην όμως πρέπει να εντείνετε τις προ­σπάθειες σας για να το πετύχετε∙ αν τα δείτε δε­μένα σε δεμάτια, το όνειρο αυτό κέρδη σίγουρα και ασφαλή σημαίνει∙

Αν τα άχυρα που θα δείτε στο όνειρο είναι λίγα και σκόρπια, το όνειρο ση­μαίνει απώλεια χρημάτων και φτώχια∙ αν δείτε, όμως, ότι μαζεύετε, κρατάτε ή καίτε άχυρα, τι­μές θα σας αποδοθούν και ηθική αναγνώριση θα λάβετε.

Γενικά τ΄ άχυρα στ΄ όνειρο σημαίνει ότι θα έχεις ατυχή έκβαση σε θέματα που σε απασχολούν και γενικά η ζωή σου δεν θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αν ονειρευτείς δεμάτια με άχυρο που καίγονται, είναι σημάδι ότι θα έχεις πρόοδο και ανάπτυξη.

Αν δεις ότι τάιζες με άχυρο ζώα σημαίνει ότι η μέριμνα που δείχνεις σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου δεν είναι τόση όση θα έπρεπε.

Καίγοντας άχυρο – υπόσχεται την έναρξη του χρόνου για επιτυχή επιτεύγματα και ευημερία.

Αν δείτε στοίβες από άχυρα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή σας, θα έχετε μεγάλα κέρδη.


Αν δείτε ότι έχετε μια αποθήκη γεμάτη άχυρα, σημαίνει πλούτο.

Αν ονειρευτείτε σκιάχτρο από άχυρα οι συνεργάτες σας δεν είναι οι πιο κατάλληλοι για να σας συμβουλέψουν, Σας παρασύρουν και σας παραπλανούν.

Αν δούμε ότι αγοράζουμε άχυρο σημαίνει ότι προσπαθούμε να εξαγοράσουμε μια κατάσταση ή σχέση.

Αν δείτε πως φυσά αέρας και σκορπίζουν τα άχυρα ή πως καίγονται στη φωτιά, σημαίνει πως θα καταφέρετε ό,τι έχετε βάλει στο μυαλό σας.

Τέλος, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουβαλάτε, εσείς ή άλλοι, σωρούς από άχυρα για να τα κάψετε σε χώρο δημόσιο, τότε σας έρθουν απρόσμενες τιμές και δόξα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια