You dont have javascript enabled! Please enable it! Αγάπη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η αγάπη είναι ίσως το πιο υπέροχο συναίσθημα στη ζωή κάθε ατόμου, και ακόμη και όταν μας έρχεται σε ένα όνειρο είναι διπλά ευχάριστο, θέλω το όνειρο να μην τελειώσει ποτέ. Γιατί όμως να ονειρευόμαστε την αγάπη και τι μπορούν να μας πουν τέτοια όνειρα για το τι μας περιμένει στην πραγματικότητα;

Αν ονειρευτείς ότι νιώθεις αγάπη σημαίνει ότι θα πάρεις ικανοποίηση από τα κοντινά σου πρόσωπα και από το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι.

Αν ονειρευτείτε σκηνές αγάπης και πάθους θα πάρετε καλές ειδήσεις στα ερωτικά ή σε θέματα που σας απασχολούν.

Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις έγνοιες της ζωής.

Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση για τις υποθέσεις σας, γιατί θα πάνε καλά.

Για τους συζύγους, αγάπη στο όνειρο τους προλέγει μεγάλη ευτυχία και έξυπνα παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας.

Ονειρεύεστε την παλιά σας αγάπη – μια διαμάχη και μια αναμέτρηση με έναν σύντροφο ή μικρά προβλήματα και προβλήματα σχετικά με οικονομικά θέματα.

Πατρική αγάπη στο όνειρο σημαίνει συνεχή πρόοδο για την απόκτηση κοινωνικής θέσης και ευημερίας.

Το να αγαπάς τον άντρα σου είναι καλό σημάδι · η αρμονία και η αμοιβαία κατανόηση βασίζονται στις σχέσεις σου με τον άντρα σου.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια