You dont have javascript enabled! Please enable it! Αγρυπνία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραβρεθήκατε σε αγρυπνία, σημαίνει ότι θα θυσιάσετε κάτι αξιόλογο για ευτελή πράγματα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ακόμα και να κάνετε μια πώληση από την οποία να μην κερδίσετε πολλά χρήματα, ή να κλείσετε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία με όχι συμφέροντες όρους για εσάς.

Αν δεις ότι αγρυπνάς πάνω σε άρρωστο, δείχνει ότι σύντομα θα πρέπει να κάνεις κάποια θυσία.

Αν δεις ότι αγρυπνάς πάνω από κάποιον που έχει πεθάνει πριν καιρό, είναι κακό προμήνυμα ασθένειας ή και απώλειας προσώπου.

Αν δεις ότι κάποιος που είναι ζωντανός, πέθανε και εσύ αγρυπνάς για αυτόν, θα πέσεις στον έρωτά του και θα σε εξαπατήσει.

Ωστόσο είναι ένα όνειρο που έρχεται να σας προειδοποιήσει πως αν χειριστείτε με μεγάλη ακρίβεια τις καταστάσεις στην εργασία σας θα μπορέσετε να αποφύγετε μία επερχόμενη σοβαρή ζημιά,

Για µια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο εραστής της βρίσκεται σε αγρυπνία, είναι µια ένδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθεί από παρακλήσεις γεμάτες πάθος και να διακινδυνεύσει την τιμή της για χάρη του έρωτα.

Επίσης είναι πολύ πιθανό ένας ολέθριος και παθιασμένος έρωτας να σε παρασύρει σε μία παράλληλη σχέση, η οποία θα αποκαλυφθεί!


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια