You dont have javascript enabled! Please enable it! Αγώνας - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαια έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι δίνεις αγώνα, τότε να περιμένεις δυσκολίες.

Αν δείτε κι άλλους να λαμβάνουν μέρος στον ίδιο αγώνα, σημαίνει ότι έχετε ή νιώθετε ανταγωνισμό από κάποιους και νιώθετε ότι θέλουν να σας πάρουν ό,τι σας ανήκει.

Για τα αισθηματικά σας προ μηνύονται προβλήματα, αφού ένα τρίτο πρόσωπο θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα στη σχέση σας και να την καταστρέψει.

Αν ονειρευτείς τη συμμετοχή σου σε πολλούς αγώνες, σημαίνει ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να πάρουν αυτά που εσύ θέλεις και επιθυμείς.

Αν όμως κερδίσεις τον αγώνα τότε αυτό σημαίνει πως σε κάποιο τομέα της ζωής σου θα διακριθείς.

Από την άλλη πλευρά, αν δείτε ότι χάνετε έναν αγώνα, αυτό είναι οιωνός για προβλήματα που μάλλον δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε σύντομα. Η ήττα σε έναν αγώνα μπορεί να δείχνει επίσης και φόβο για κάποια δοκιμασία ή εξετάσεις στην οποία έχετε μπει. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ακόμα κι αν χάσετε πράγματι σε έναν αγώνα ή δεν πάρετε αυτό που θέλετε, να θυμάστε πως η ζωή συνεχίζεται.

Αν αυτός που ονειρεύεται ότι συμμετέχει σε αγώνα είναι πλού­σιος, και επομένως δεν έχει φόβο υλικών δοκι­μασιών, σημαίνει ότι έχει συλλάβει μεν κάποιο φι­λόδοξο σχέδιο, δεν πρόκειται όμως αυτό να ευο­δωθεί, και όλες του οι προσπάθειες θα ναυαγή­σουν.

Αν κάποιος ηλικιωμένος δει ότι παίρνει μέ­ρος σε αγώνα, και μάλιστα ότι νικά, μακροζωία θα έχει, γι’ αυτό ας μη φοβάται ότι θα αποχαιρετή­σει τον κόσμο γρήγορα.

Για μια ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι κερδίζει σε αγώνα, ίσως το όνειρο να είναι προμήνυμα για πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Για έναν άντρα που θα δει ότι κερδίζει σε αγώνα με αυτοκίνητα, μπορεί να σημαίνει ότι ζει τη ζωή του στα άκρα και δεν φοβάται τους κινδύνους.

Αν δείτε έναν σκληρό αγώνα με μηχανές ή με αυτοκίνητα μέσα σε λάσπες, κατά τον ονειροκρίτη θεωρείται προμήνυμα για σκληρές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθείτε.

Αν δείτε αγώνα κάποιου ομαδικού αθλήματος, π.χ. αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, αυτό μάλλον είναι οιωνός ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχετε αυτά που θέλετε, είναι η ομαδική προσπάθεια.

Αν δεις ολυμπιακούς αγώνες, και γενικότερα αγώνες με μορφή γιορτής ή φιέστας, αυτό θεωρείται καλό προμήνυμα.

Αν δείτε ωραία άλογα ή σκυλιά να τρέχουν σε αγώνα, αυτό μπορεί να είναι οιωνός ότι θα ρισκάρετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν κάποιον αγώνα, στον οποίο δεν συμμετέχετε εσείς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προτιμάτε να είστε θεατές παρά να αγωνίζεστε σκληρά για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Εναλλακτικά, το όνειρο όπου είστε θεατές σε έναν αγώνα μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρετε κάποια πρόταση την οποία όμως δεν θα δεχτείτε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια