You dont have javascript enabled! Please enable it! Ακρίδα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

Όταν όμως οι ακρίδες απομακρύνονται από το σημείο όπου βρισκόμαστε, τότε σημαίνει πως η περίοδος αυτή για μας έχει λήξει, ή λήγει

Αν ονειρευτείς μία ή και περισσότερες ακρίδες πάνω σε πράσινα φυτά, να προσέχεις γιατί οι αντίπαλοι σου, απειλούν τα συμφέροντα σου. Αν τις δεις πάνω σε οποιαδήποτε άλλη πρασινάδα θα υπάρξουν επαγγελματικά προβλήματα.

Εναλλακτικά, αν βλέπουμε μια ακρίδα συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία ή την πνευματική φώτιση. Επίσης, μπορεί να δείχνει την ανικανότητά μας να στεριώσουμε κάπου ή να δεσμευτούμε σε μια απόφασή μας.

Αν δεις ότι πιάνεις ακρίδες, περίμενε απιστίες απ’ τον άντρα σου ή την γυναίκα σου.

Αν ακούς το χαρακτηριστικό ήχο τους χωρίς να τις βλέπεις, θα μάθεις τον θάνατο κάποιου γνωστού σου.

Αν δείτε ακρίδες να σκιάζουν τον ήλιο, σημαίνει πως κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα θα παρεμβληθεί στις άμεσες επιχειρήσεις σας, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση τα πράγματα θα φτιάξουν.

Αν δείτε πως τρώτε ακρίδες, θα πάρετε κακές ειδήσεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ακρίδες, σημαίνει πως χάρισε την αγάπη και τη γενναιοδωρία της σε ανάξια πρόσωπα.

Στην εργασία σας αν δείτε τις ακρίδες να τρώνε φυτά και να καταστρέφουν γεωργικές καλλιέργειες είναι συμφορά και καταστροφή για τις δουλειές σας. Είναι πια σίγουρο ότι απειλείστε από πολλούς εχθρούς. Κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές, συμβουλευτείτε τους ειδικούς.

Αν ονειρευτείτε ότι ανοίγετε ένα δωμάτιο και υπάρχουν μέσα σ’ αυτό πολλές ακρίδες, θα ανακαλύψετε κάποιες σκευωρίες που γίνονταν εις βάρος σας και θα πάρετε τα ανάλογα μέτρα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια